Hírek

2016.07.27. 10:44

Vicces kamu esemény terjed Facebookon – Kizárólag Pokémon mestereknek!

„Kézműves Pokemon otthonszülés felkészítő tanfolyam” címen hirdetett eseményt Facebookon egy ismeretlen mókamester. Helyszínnek az őrségi alpakafarm volt megadva, ám az ott dolgozók semmit sem tudnak a dologról.

Rákos Bianka

"Mindannyian képesek vagyunk rá! Itt az idő, hogy otthon, a jakuzziban, vagy a gardróbban egy labdán ülve is létre tudjunk hozni nyílt tekintettel, természetes alapanyagokból kézműves Pokemonokat! Ne feledje otthon senki sem kedvenc elliptikus trénerét!" - hirdeti a meglehetősen furcsa esemény, amelynek már címe sugallja, hogy csupán egy jó kis tréfa. Szerkesztőségünk utána járt a dolognak és felkerestük a „rendezvény” helyszíneként megjelölt  őrségi patakparti alpakafarmot telefonon, ahol megerősítették: az esemény valójában nem létezik.

Az alpakafarm alkalmazottai a közösségi oldalnak is jelezték a kamu hirdetést, így a megkeresésünk után néhány perccel a helyszín a budapesti Szent István parkra változott. Az ilyen viccnek szánt megmozdulások sajnos mostanában egyáltalán nem ritkák (nemrégiben sámándobos kecskeszelídítés terjedt a közösségi hálón), szóval ha valamelyik felkelti érdeklődését, érdemes utánajárni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!