Hírek

2015.03.25. 16:07

Videón: ilyen az Alsóőrön eladó százmilliós autócsoda – Vas megyében imádják a drága sportkocsikat

Megnéztük és videóra vettük: a magyar határhoz közeli Alsóőrön (Unterwart) árulják a napokban nagy visszhangot keltett narancsszínű McLaren 650S Spidert.

Timár Gergely

Bauer Ferenctől megtudtuk, hogy cégük 2014. július óta foglalkozik McLarennel. Korábban már értékesítettek egy fehér színű példányt, nagy érdeklődés volt rá Magyarországról is: ezért hirdetik a mostanit itthon is. Érdekes módon Vas megyében jelentős az érdeklődés a komoly, drága sportautók után. Ferrarit, Porschét, Lamborghinit is értékesítettek már, Szombathelyen és környékén is futnak ilyen járművek.

A McLaren 650S Spider vadonatúj darab, ebben a színben, ilyen felszereltséggel egész Európában ez az egy létezik belőle. Korábbi modelljei millió eurós árban voltak, ez a típus 330 ezer euróba kerül alapáron. Ez az eladó darab rengeteg extrát tartalmaz, így nagyjából 395 ezer euró a vételára. Szervizelése olcsóbb, mint egy Ferrarié, és külön Bécsből hívják ide a szerelőt évi egy alkalommal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!