Hírek

2017.02.19. 18:26

Vigyázat! Vízművesnek adják ki magukat a csalók

Szombathely - Álvízművesek garázdálkodnak a városban egy Nissannal. Ha felkeresik a csalók, tegyen bejelentést!

Budai Dávid

A szolgáltató közleménye szerint a városban ismét megjelentek azok az ismeretlenek, akik kötelező karbantartásra hivatkozva a cég alvállalkozójának kiadva magukat ellenőrzést, illetve csatornatisztítást végeznek, az ingatlanhoz tartozó belső vezetékeken - elsősorban cégeknél, intézményeknél. Az ingatlanon belüli vezetékek karbantartása és tisztítása azonban nem a Vasivíz Zrt. hatásköre, ezért ilyen jellegű munkákat a cég nem végez, és nem végeztet alvállalkozókkal sem. A társaság a víz- és csatornahálózatokon a szolgáltatási pontig végez karbantartási munkálatokat ellenszolgáltatás nélkül, mivel azt a szolgáltatási díj tartalmazza.

A Vasivíz Zrt. munkatársai a cég nevével ellátott munkaruházatukról ismerhetők fel, kérésre munkavállalói igazolvánnyal is igazolják munkáltatójukat. A rendelkezésre álló információk szerint a társaság alvállalkozójának magukat kiadó emberek Nissan típusú autóval közlekednek.

Amennyiben önt is felkeresik az álvízművesek, a rendőrségen tegyen bejelentést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!