A Nyilas próbáljon meg több időt tölteni kedvesével!

2017. január 10., 00:01 szerző: Heffler Péter
komment
A Szűz legyen észnél, mert valaki ki akarja Önt használni!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos – Sokkal több támadást kaphat ma, mint amennyit jogosnak érezne egy elpuskázott feladat okán. Viszont nincs mese, méltósággal kell tűrnie a kritikát! Ha ezt kiállja, akkor bármit!

Bika – Itt az idő, hogy learassa munkája gyümölcsét. Megérdemli, mert keményen dolgozott az utóbbi időben, rengetegszer túlórázott, és megalkuvást nem tűrően ment az eredmény után.

Ikrek – Teljesen az az érzése, hogy mindig akkor csúsznak el a dolgok, amikor már éppen minden rendben lenne. Már azon is elgondolkodott, hogy mindez talán nem lehet véletlen.

Rák – Érzelmi viharokra kell készülniük az ön környezetében élőknek, és nem tudni, hogy mikor fog tetőzni a dolog. Bármilyen apró problémára kitörhet önből, bárki előidézheti!

Oroszlán – Jegyezze meg, hogy nem érdemes azt erőltetni, ami nem megy. Hiába próbál saját magával is kompromisszumot kötni, előbb-utóbb ki fog bukni az igazság.

Szűz – Legyen észnél, mert valaki most ki akarja önt használni! Minden széppel, és jóval kecsegteti, de valójában pont a szöges ellentéte várna önre, ha belemegy ebbe az üzletbe!

Mérleg – Elvárja, hogy valaki a környezetében úgy cselekedjen egy önt is érintő rázós helyzetben, ahogy ön tenne, de meg fog lepődni az illetőn. Túlteljesíti, amit elvártak tőle!

Skorpió – Ma remekül kezeli majd a problémás helyzeteket, mivel jó hangulatából adódóan humorral rendezi le őket. Valakinek a környezetében ez a könnyed stílus nagyon imponál majd.

Nyilas – Önnek sem esne jól, ha folyton lerázná az, aki fontos önnek. Próbáljon hát több időt tölteni kedvesével, mert ő nagyon szívesen utazgatna önnel, és csinálna programokat.

Bak – Valaki a környezetében rosszban sántikál, de ezt eleddig elrejtette mindenki elől. Önnek ma feltűnik a turpisság. Az ön kezében van a döntés, hogy mihez kezd az információval.

Vízöntő – Ma jóval lassabban fog haladni a rutinmunkával, és igazából untatni is fogják a kötelező feladatok. Szerencsére valamelyest hamarabb szabadulhat, így délután már pihenhet.

Halak – Nagyot csalódott valakiben, és úgy érzi, hogy most teljesen magára maradt a gondjaival, de még azokkal a dolgokkal is, amik örömöt okoztak. Fel fejjel, fordulni fog a széljárás!

Heffler Péter

2017. január 10., 00:01 szerző: Heffler Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...