Napi horoszkóp - A Ráknak ma igazán izgalmas napja lesz

2017. január 11., 00:01 szerző: Heffler Péter
komment
A Skorpió ma hamar szabadul a munkahelyről és meglepheti a cimborákat.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.-április 20.) - Minden hirtelen ítéletet, amit ma délelőtt kimondana, inkább tartson magában, mert előfordulhat, hogy már ma bizonyíthatja valaki az ön állításának az ellenkezőjét.

Bika (április 21.-május 20.) - Most szabadjára kell engednie a fantáziáját, hogy az eddig elérhetetlennek hitt célokat is képes legyen megcsípni. Higgye el, hogy ma minden lehetséges, csak teljes szívéből bíznia kell!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Túl szigorú volt mostanság magához, ezért látja olyan borúsan az eredményeket. Valójában mindenki más megirigyelné a teljesítményét, így nyugodtan legyen kicsit maga is büszke!

Rák (június 22.-július 22.) - Igazán izgalmas napja lesz, mert bármerre jár, mindenhol az ön kívánságait lesik majd. Sőt, valaki különösen nagy figyelemmel kíséri önt. Lehet, hogy egy románc van kialakulóban?

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ha úgy érzi, hogy a kapcsolatán változtatni kellene, akkor ma tökéletes alkalom nyílik majd ennek a rendezésére. Párja is nyitott lesz, örömmel ül le önnel beszélgetni.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Most már ön is elhiszi, hogy valami elindult egy pozitív végkifejlet felé. Bár döcögős volt az utóbbi időszak, de ön átvészelte, így büszke lehet magára. Le a kalappal!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Az igazság az, hogy pazarul elvégezte a munka dandárját, és már csak a kisebb teendők vannak hátra. Más ilyenkor már hátradőlne, de ön maga akarja befejezni a feladatot.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Az utóbbi időben olyan keveset találkozott a barátaival, hogy már elkezdték ugratni, hogy sose ér rá. Ma hamar szabadul a munkahelyről és meglepheti a cimborákat.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Önt azért szeretik a munkahelyén, mert sosem kér többet, mint amennyinek a teljesítése lehetséges. Bármennyire is szorítják a határidők, próbáljon önmagához hű maradni!

Bak (december 22.- január 20.) - Sokáig úgy tűnt, bárhogy próbálkozhat, nem fog összejönni egy dolog, de most végre biztosan állítható, hogy megtört a jég! Szabad az út, most már az ön kezében az irányítás!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Egy ideje döntéskényszerben van, de ez idáig nem tudott határozni az ügyben. Mára viszont kitisztult a feje, jobban átlátja a feltételeket, így nyugodt szívvel dönthet!

Halak (február 21.- március 20.) - Semmi kétség, változás indult el valamilyen téren az életében, pozitív irányba. Sok tehertől szabadult meg az utóbbi időben, és végre picit saját magával is foglalkozhat!

Heffler Péter

2017. január 11., 00:01 szerző: Heffler Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...