Napi horoszkóp - A Rák remek napnak néz elébe

2017. április 07., 00:00 szerző: Thoma Izabella
komment
A Mérlegnek pénzügyi gondok miatt fájhat a feje.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.-április 20.)
- Érzelmi életében nagy változásokat él át, ami komoly válságot okozhat párkapcsolatában. Hajlamos lehet minden tévedést a társára hárítani, pedig egy csomó mindenről ön is tehet. 

Bika (április 21.-május 20.)
- Szerződéskötéskor, vagy ingatlanügyek bonyolítása során legyen óvatos, mert könnyen kiderülhet, hogy valaki csak hitegette eddig, és esze ágában sincs betartani az ígéretét.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Legyen óvatos a főnökével, mert kellemetlen vitába keveredhetnek, ami súlyos következményekkel járhat! Ha nem vár önre egy másik állás, akkor legyen kevésbé öntudatos.

Rák (június 22-július 22.)
- Remek napnak néz elébe! A Hold már a Szűz jegyében áll. Ha eddig lassabban ment a munkája, ma bizonyára be tudja majd fejezni. Kérnie sem kell, sokan segítenek ma önnek!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- A Mars kedvezőtlen fényszögét még érezheti. A főnökei paprikás hangulatban vannak, és persze ennek lehet, hogy ön issza meg a levét. Számoljon tízig, mielőtt reagálna! 

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- A Hold a Szűz jegyében áll, ez önnek szerencsés napot ígér. Ha van valamilyen peres ügye, az most kedvezően zárulhat, a banki ügyek intézésében is nagy előrelépést érhet el. 

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Pénzügyi gondok miatt fájhat a feje. Az anyagi életét most a kettősség jellemzi: nagy bevételekre számíthat, ugyanakkor sürgető kiadások nehezítik a takarékoskodást. 

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Olyan ügyben kérhetik ki a véleményét, ami érzelmileg is érinti - pedig most épp ezeket kellene félretennie, higgadt, tárgyilagos választ várnak öntől. 

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Most nem baj, ha egy kicsit kényszeres - jobb, ha kétszer is leellenőriz mindent az otthonában, mert a Neptunusz és a Hold helyzete egy kisebb baleset veszélyét jelzik. 

Bak (december 22.- január 20.)
- Egy új barátságot köt ma! Talán a munka kapcsán találkoznak, de a közeljövőben többször is keresztezi majd egymást az útjuk. A jogi ügyek intézésére nem alkalmas a mai nap.

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Ma adódhatnak viták, veszekedések. Csak akkor vitatkozzon, ha bármi értelmét látja! Ha előre lehet sejteni, hogy a másikat nem tudja meggyőzni, akkor inkább hagyja az egészet.

Halak (február 21.- március 20.)
- Rengeteg a munkája, az elintéznivalója. Próbáljon meg jobban támaszkodni a kollégáira, és vegye figyelembe az idősebb, tapasztaltabb munkatársak jó tanácsait. 

Thoma Izabella

2017. április 07., 00:00 szerző: Thoma Izabella

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...