Napi horoszkóp - A Baknak a hét legjobb napja lehet a mai

2017. augusztus 10., 00:01
komment
Az Oroszlán ne feszítse túl a húrt!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

KOS (március 21.– április 20.) – A Hold már a Halak jegyében jár. Próbáljon lassítani a tempóján, és inkább figyeljen, ez többet hozhat a konyhára. Fékezze pergő nyelvét, és ne pazarolja a szellemi tőkéjét fecsegésre.

BIKA (április 21.– május 20.) – Mindegy kivel találkozik, azt el fogja varázsolni. Délután a bevásárlást is szórakoztatónak tartja, feltéve, hogy nem borítja fel a költségvetését… Az estét is vidáman tölti.

IKREK (május 21.– június 21.)– A bolygóállások valódi és átvitt értelemben is felhevíthetik a levegőt. A szerelmi életében a szenvedély a tetőfokára hág. Ha ön éppen nyaral, vigyázzon a napszúrással.

RÁK (június 22.– július 22.) – Ma különösen erősek lehetnek a megérzései, hallgasson rájuk! Ha az ösztöneit követi, könnyen ellavírozhat a nehéz helyzetekben is – ezekből pedig ma adódik bőven.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – Igaz, hogy a változatosság gyönyörködtet, ám egy idő után károssá is válhat. Ne feszítse túl a húrt! Könnyen a szemére vethetik majd, hogy túl messzire megy, a párja helyében ön sem lenne olyan megértő.

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.)– A Hold a Halak jegyében áll. Fennáll a veszélye annak, hogy elúszik a pénzzel, és sok pénzt ad ki olyan dolgokra, amikre nincs is szüksége, vagy amik nem érik meg az árukat.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – Csendesnek, nyugodtnak ígérkezik ez a nap. Olyannyira, hogy az már önnek is feltűnik… Attól függetlenül, hogy nem történik semmi említésre méltó, még akad tennivaló.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)– Szétszórtságával felboríthatja a családja vagy a partnere programját. Ha szabadságon van, ám váratlanul behívják a munkahelyére, és igent mond, túlórákra számíthat.

NYILAS (november 23.–december 21.) – Most különösen nehezére esik, hogy tekintettel legyen másokra. Valami konkrét dolgot szeretne megszerezni, és kedvetlenül reagál, ha valami vagy valaki keresztezi az útját.

BAK (december 22.– január 20.) – Már reggel érezheti, milyen jó lesz ez a nap. Talán a hét legjobb napja lehet a mai. Sugárzik önről, hogy összhangban van önmagával, így nagy hatást gyakorolhat családtagjaira, barátaira vagy munkatársaira.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – Elfogja a becsvágy, de nem lesz egyszerű babérokat aratnia, mert ma sokkal gyorsabban el fog fáradni, mint máskor. Próbáljon meg ráhangolódni másokra és komolyan fogják venni.

HALAK (február 21.– március 20.) – A Hold már az ön jegyében van. Igyekezzen megértéssel és részvéttel fordulni az embertársai felé. Kérdezze meg, kinek miben segíthet – ezzel a gesztussal csodákat érhet el.

2017. augusztus 10., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...