Horoszkópok

2017.05.19. 19:39

Napi horoszkóp - A Bika egy kissé hektikus napra számíthat

A Vízöntő ha teheti, akkor mindenképp utazzon el valahova.

KOS (március 21.-április 20.) - Ma sokat kellene mozognia, sportolnia, mert szinte vég nélküli energiával rendelkezik. Egy utazás is jó programnak ígérkezik, most különösen vágyakozik új tájak, élmények után.

BIKA (április 21.-május 20.) - Egy kissé hektikus napra számíthat. Mindenki akar öntől valamit, egy barátja megkérheti egy szívességre, de még a szomszéd is becsönget valamiért... Emiatt persze nem tud pihenni.

IKREK (május 21.-június 21.) - A Mars az Ikrek jegyében áll. Ön tele van lendülettel, úgyhogy a kikapcsolódás aktív formáit válassza. A legjobban akkor szórakozik, ha a párjával mennek kirándulni!

RÁK (június 22.-július 22.) - Kipihenten, nyugodtan ébred, és a jókedv egész nap elkíséri. Dél-után azonban egy fontos problémát kell tisztáznia. Legyen észnél, a másikat nem teljesen önzetlen szándék vezérli.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Izgalmas találkozásokat és flörtöket tartogat önnek a mai nap, csak mozduljon ki otthonról! Az anyagiakkal kapcsolatban fokozottan legyen óvatos, mert most könnyen elúszhat a pénze.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Most a családja áll az első helyen, és a szerettei ezt pontosan érzik, tudják. Nem véletlen, hogy önhöz fordul egy rokona segítségért. Ön gyorsan és találékonyan megoldja a problémát.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ha a párjával még csak az ismerkedős fázisban vannak, akkor most bizonytalanná válhat a dolog. Jó lenne tisztázni a kérdést, de egyúttal időt is adni a másiknak!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Úgy érzi, egy kicsit legyűrte a hétköznapok szürkesége, és most valami újra, valami jobbra vágyik. Pedig lehet, hogy csak alaposan ki kellene pihennie magát.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Most igazán érzi, mennyien szeretik, kötődnek önhöz, és ön is sokkal jobban tudja értékelni a családtagjai támogatását. Ha ön egyedülálló, akkor este menjen emberek közé.

BAK (december 22.- január 20.) - Ön nem szívesen vesz részt szabálytalan dolgokban. Ám a Hold együtt áll a Neptunusszal, valaki egy magánbeszélgetés során ilyesmire próbálja rávenni önt. Álljon ellen a dolognak, bár nagy a kísértés.

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.) - Ha teheti, akkor mindenképp utazzon el valahova, ha az anyagi lehetőségei ezt nem engedik meg, akkor legalább kiránduljon egyet! Új élményekre, benyomásokra van szüksége.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold együtt áll a Neptunusszal az ön jegyében, emiatt rosszul alszik, fáradtan ébred. A mai nap elsődleges célja az legyen, hogy végre kipihenje magát!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!