Horoszkópok

2017.06.15. 15:25

Napi horoszkóp - A Bika ma egy régi vágyát végre megvalósíthatja

A Szűz túlságosan érzékeny lehet, még akkor is megsértődik, ha jogos kritika éri.

KOS (március 21.- április 20.) - A Hold a Halak jegyében áll együtt a Neptunusszal, kellemes fényszögben a Vénusszal. Ha bármilyen anyagi problémája is adódott volna, most érkezhet segítség.

BIKA (április 21.- május 20.) - Egy régi vágyát ma végre megvalósíthatja, de csak akkor, ha nem számít senki segítségére, és csak a saját feje után megy. A saját tetterejében bízhat! Ne halogasson semmit!

IKREK (május 21.- június 21.) - Hatékony napnak ígérkezik a mai. A délelőtti órák a legalkalmasabbak a fontos ügyek intézésére. Az estét töltse baráti társaságban, most ők töltik fel a leginkább energiával, jókedvvel.

RÁK (június 22.- július 22.) - Kényszerű szünetre küldhetik, vagy túl kevés a tennivalója a munkahelyén. Ne töltse unalomban az időt, használja ki önművelésre, sportra, vagy kapcsolatépítésre a váratlan szabadságot.

OROSZLÁN (július 23.- augusztus 23.) - A Hold a Halak jegyében áll. Bármit is a terve a közeljövőre, ez a megfelelő időpont, hogy átgondolja. Ma szánjon egy kis időt a lelki életére is, meditáljon, vagy ha azt nem szokott, legalább sétáljon egy nagyot.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Túlságosan érzékeny lehet, még akkor is megsértődik, ha jogos kritika éri, vagy épp egy barátjára tesznek megjegyzéseket. Ne vegyen mindent a lelkére! A munkával azért jól halad.

MÉRLEG (szeptember 24.- október 23.) - Hajlamos lehet arra, hogy túlságosan sajnáltassa magát vélt vagy valós sérelmei miatt. Kesergés helyett inkább vegye a kezébe az élete irányítását. Este például menjen társaságba.

SKORPIÓ (október 24.- november 22.) - Egy kellő megfontolással hozott pénzügyi döntéssel most elérheti, hogy ezentúl nagyobb anyagi biztonságban élhessen. Ne töprengjen sokat, mert lecsúszhat az üzletről!

NYILAS (november 23.- december 21.) - Át kellene gondolnia az érzelmi kapcsolatait. Az utóbbi időben kissé zavarossá vált minden ön körül. El kellene döntenie, hogy mi, vagyis inkább ki az igazán fontos önnek.

BAK (december 22.- január 20.) - Ma valamilyen meglepetésben lehet része. Lehet ez egy apróbb ajándék, vagy egy váratlan vendég. Akárhogy lesz is, biztosan örömét leli benne. Azt azonban ne feledje, hogy emiatt nem mondhat le találkozókat.

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 20.) - Túl sok feladatot terhelnek önre. Meg kellene fontolnia, hogy meddig érdemes húznia az igát. Ha úgy látja, megéri, akkor jó, de ha a javadalmazása csökken, akkor el kell gondolkodnia.

HALAK (február 21. - március 20.) - Egy kisebb probléma keserítheti meg a mai napját. A megoldáshoz legjobb, ha segítséget kér, ha még annyira utálja is az ilyesmit. Egy talpraesett szomszéd, vagy kolléga lehet a segítője.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!