Napi horoszkóp - A Halak jobb, ha ma kimarad a hatalmi harcokból

2017. június 26., 00:01
komment
A Ráknak sok türelemre lesz szüksége a mai napon.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

KOS (március 21.– április 20.) – A Hold az Oroszlán jegyében áll. Teljes energiával indul neki ennek a hétnek, megfogja a munka végét, a többiek csodálkozni fognak, mennyire lelkesen dobja be magát.

BIKA (április 21.– május 20.) – Próbálja meg elkerülni a rázós helyzeteket, a konfliktusokat, mert nagy az esélye annak, hogy vesztesen fog kikerülni belőle. A taktikázással többet elérhet. Többet ésszel, mint erővel!

IKREK (május 21.– június 21.)– Remekül érzi magát a bőrében, arra kell csak vigyáznia, hogy most még inkább szószátyár lehet, mint egyébként, és olyasmit is kifecseghet, ami aztán igazán nem tartozik másra.

RÁK (június 22.– július 22.) – Sok türelemre lesz szüksége a mai napon. Rengeteg a tennivalója, és valakinek a környezetében állandóan van valamilyen kritikus megjegyzése, amivel még tovább feszíti önnél a húrt.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – A Hold az ön jegyében áll. Nagyon szép ajándékot kaphat ma valakitől. Ne feledje el kellő mértékben kifejezni a háláját, bármiről is van szó. A kedves gesztus az egész napját bearanyozza.

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.) – A Hold nyugtalanságot hoz az ön napjába, de ön remekül szervezi a munkáját, így ez sem fogja megzavarni. Egy kiugróan jó üzleti lehetőség valósulhat meg.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – A kapcsolata harmóniájáért mindent meg kell tennie, ezt érzi ön is... A legfontosabb, hogy az ígéreteit tartsa be! Vegyen egy kicsit vissza az állandó szereplési vágyából.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.) – Elképzelhető, hogy valaki egy bosszantó kéréssel keresi fel, amire egyáltalán nem számított. Nemet nem mondhat, igent nem tud jó szívvel. Essen túl a dolgon!

NYILAS (november 23.–december 21.) – Összességében sikeres napra számíthat, de nem minden úgy alakul, ahogy azt tervezte. Ha azonban szakít régi szokásával, akkor egészen új dolgokat tapasztalhat meg!

BAK (december 22.– január 20.) – Valósággal beletemetkezik a munkájába. Új lehetősége is adódhat, ami valóban teljes embert kíván. Ám közben a családjáról és barátairól sem szabad megfeledkeznie! Próbáljon meg többet velük lenni.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) – Úgy érzi, hogy a munkatársaival mostanában hadilábon áll. Azt hiszi, mindenki önre irigykedik, és árgus szemekkel figyelik minden lépését. A nyíltság sokat segíthet a kapcsolatai javításában.

HALAK (február 21.– március 20.) – Jobb, ha ma kimarad a hatalmi harcokból, különösen akkor, ha az kisstílű emberek között zajlik. Nem lenne méltó önhöz, hogy azonosuljon az arroganciával. Inkább a háttérből figyeljen.

2017. június 26., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...