Napi horoszkóp - A Rák mai napja a családról fog szólni

2017. január 09., 00:01 szerző: Heffler Péter
komment
A Halak ma folyamatosan menne, pedig az igazság az, hogy rendkívül kimerült.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos – Ma nem ismeri azt a szót, hogy nem. Ha valamit a fejébe vett, akkor azt tűzön-vízen át véghez is fogja vinni. Így valóban a legmerészebb álmok, és vágyak is lehetségesek!

Bika – Itt lenne az ideje végre maga mögött hagynia a múltat és csakis az ön előtt álló feladatokra koncentrálni. Bőven akad teendője, ezért könnyen fog menni a felejtés!

Ikrek – Munkájában egy remek ötlete támadt a minap, de még nem tudja, hogy hogyan is prezentálja azt. Sok múlhat rajta, ne legyen szégyenlős. A karrierje komoly fordulatot vehet!

Rák – A mai nap a családról fog szólni. Több rokon is keresni fogja ma telefonon, próbáljon arra időt szakítani, hogy ne csak beszéljen, találkozzon is velük. Úgyis rég látta őket!

Oroszlán – Komoly dilemmában volt afelől, hogy vajon jól döntött-e egy fontos kérdésben a közelmúltban. Ne izguljon, ma megkapja a visszaigazolást, hogy jó úton jár!

Szűz – Ma pár olyan kérdés is tisztázódhat, amik az utóbbi időben komoly fejtörést okoztak. Most, hogy ezeken túlvan, szinte szárnyal a képzelete és buzog a tettvágytól. Hajrá!

Mérleg – Egy régi barátjával hozta össze a sors a közelmúltban, akivel annyira jól érezték magukat, hogy újabb találkozót beszéltek meg. Remek nosztalgiázásban lesz ma része!

Skorpió – A lendülete, energikussága ma teljesen adott ahhoz, hogy valami nagyba fogjon, míg a bátorsága pedig alapból meg van a kockázatvállaláshoz. Vágjon csak bele!

Nyilas – Mostanság jobban foglalkoztatták a karrierjével kapcsolatos kérdések, mint az esetleges párkapcsolati problémák. Tényleg sok a munkája, ezúttal kedvese is megérti a nélkülözést.

Bak – Amikor nyilvánvalóvá válik az ön számára is, hogy az egyik nagyobb terve dugába dől, akkor válaszút elé érkezik. Vagy feláldoz még egy keveset, vagy veszni hagyja, amiért eddig küzdött.

Vízöntő – Teljesen nyugodt lesz az egész nap folyamán. A munkahelyén sem tudják majd semmivel sem kizökkenteni a kerékvágásból. Azt se bánja, ha egy kicsit elvonulhat, és egyedül dolgozhat.

Halak – Ma folyamatosan menne, pedig az igazság az, hogy rendkívül kimerült. Nem akarja cserbenhagyni a barátait, akikkel egy esti sörözést is megbeszélt. Talán jobb lenne aludni!

Heffler Péter

2017. január 09., 00:01 szerző: Heffler Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...