Horoszkópok

2016.05.25. 11:21

Napi horoszkóp - Izgalmas napja lesz a Kosnak

A sikerek érdekében az Ikreknek ki kell lépnie a komfortzónájából.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Nagyon izgalmas találkozások színesíthetik a mai napját, ami a változatosság miatt szinte csak úgy elrepül majd, észre sem veszi, hogy telik az idő. A kora estét már az otthonában tölti.

Bika (április 21.-május 20.) - Azt kell néznie, amit eddig már megszerzett, és ne azért sóvárogjon, amit még nem. Lehetne egy kicsivel hálásabb is a sorsnak, másnak ugyanis annyi sem adatott meg, mint magának!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Meg kell próbálnia kilépni a komfortzónájából ahhoz, hogy végre sikereket tudjon felmutatni. Biztossá vált, hogy az az út, amit eddig követett, nem fog eredményre vezetni.

Rák (június 22.-július 22.) - Pontosan tudja, hogyan kell eljárnia, így igyekezzen lehetőségeihez mérten hamar meg is oldani a problémát, hogy az ne nőjön tovább. Ennek kell lennie a mai nap egyik fő feladatának!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nem lesz jó passzban, folyton csipkelődik, epés megjegyzésekkel illet sokakat. Persze a maga részéről ez egyfajta humor, de nem mindenki érti ezeket a vicceket. Csak óvatosan!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Most, hogy tudja, hogy pontosan mit miért is tesz, más lett a helyzet. Új értelmet kaptak a hétköznapi, robotolós feladatok is. Elkezdte őket élvezni, van bennük kihívás.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Most abban a kivételes helyzetben teheti a dolgát, hogy nem számít, hibázik-e vagy sem. Senki nem kér öntől eredményeket, csak azt, hogy tanuljon bele a munkájába.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Feszült lesz ma, amit egy kellemes esti programmal vezethetne le. Találkozzon a barátaival, és máris elfelejt majd idegeskedni! Úgyis régóta hívják egy kis összeröffenésre.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ahhoz, hogy megtalálja a boldogságát, előbb meg kellene fogalmaznia magában, hogy pontosan mire is vágyik. Ha ön se tudja még, mit szeretne, hogy érhette volna el eddig.

Bak (december 22.- január 20.) - Eddig is minden rendben volt a munkájával, de most, hogy megdicsérték az elért eredményekért, máris más színezetet kaptak a feladatok. Elkezdte élvezni őket.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Remekül alakul a napja egészen délutánig, amikor is egy meghiúsult találkozó miatt kell bosszankodnia. Azonban az ön malmára hajtja a vizet, hogy több ideje marad felkészülni!

Halak (február 21.- március 20.) - Magának most minden öntől telhető dolgot meg kell tennie annak érdekében, hogy helyrehozzon egy csúnya félreértést a párkapcsolatában. Csakis ez lehet a mai nap fő feladata!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!