Napi horoszkóp - Ma sok váratlan dolog történik a Bakkal

2017. július 25., 00:01
komment
A Nyilasnál ma az örömöké és a szerelemé lesz a főszerep!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

KOS (március 21.-április 20.) Túl hektikus és elsietett eljárása miatt hibát véthet, vagy olyan döntést hozhat, amikről hamar kiderül, hogy helytelen. Fontolja meg jól a dolgokat, mielőtt cselekszik!

BIKA (április 21.-május 20.) Vigyázzon, mert a Nap és a Mars is az Oroszlán jegyében van, emiatt zűrzavar fogadhatja a munkahelyén, az is lehetséges, hogy ön vesz túl sokat a vállára!

IKREK (május 21.-június 21.) Ön jótét lélek, ma is kéretlenül is felajánlja a segítségét valakinek. A jó szándéka nem fog célt téveszteni, szívesen, örömmel veszik a segítségét.

RÁK (június 22.-július 22.) Több figyelmet kellene fordítania a szeretteire. Valakit nagyon elhanyagol, vagy túlságosan és igazságtalanul bánt. A belátásra, és a megbocsátásra kitűnően alkalmas nap lehet ez a mai.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) Szüksége lesz a határozott fellépésre, ha meg akarja védeni magát a munkahelyén. Egyesek talán nagyravágyónak találhatják önt. Mutassa meg, hogy a büszkesége nem alaptalan.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) Ma kibontakoztathatja a tehetségét, és előadhatja az ötleteit. Ne hagyja, hogy üres frázisokkal lerázzák önt, a kitartás eredményt hozhat. Az este szenvedélyesnek ígérkezik!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) Jól teszi, ha a függőben levő pénzügyeit ma rendezi, a kifizetetlen számlákat fizeti és az adósságokat behajtja. Ha így folytatja, borul a családi kassza.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) Ma csapatmunkára van szükség! Természetes tekintélyt sugároz magából, és csodálatosan tud másokat is motiválni. Precízségre és összpontosításra lesz szüksége, ha tökéletesen akarja ellátni a feladatát.

NYILAS (november 23.-december 21.) Ma az örömöké és a szerelemé lesz a főszerep! Ismét közelebb kerülhet a kedveséhez, közelebb, mint valaha, és egy problémát véglegesen tisztázni tud majd. Ha ön egyedülálló, menjen szórakozni, egy flörtből nagy szerelem alakulhat…

BAK (december 22.- január 20.) Ma sok váratlan dolog történik, először talán nem is tudja, mihez kezdjen… Adódhatnak apróságok, amik nem működnek úgy, ahogyan ön azt elképzelte. A Mars miatt fokozott a balesetveszély!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) Ma sem működik minden súrlódásmentesen. Nem sokat segít, ha ezen bosszankodik, keressen alternatívákat és kompromisszumokba. Ma megismerkedhet valakivel!

HALAK (február 21.- március 20.) Egy régebbi tevékenységének mára érhet be a gyümölcse. Ha jól dolgozott, akkor minden jóra számíthat. Ha azonban elhanyagolta a kötelességét, vagy valamiben ferdén tevékenykedett, akkor borulhatnak a tervei.


2017. július 25., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...