Jánosháza

2016.12.09. 15:35

A bingó volt a teadélután slágere

Jánosháza - Először, de nem utoljára hívta teadélutánra a helyi nyugdíjasokat Kiss András, Jánosháza polgármestere. A vártnál többen voltak és nagy sikere volt a bingónak. Már biztos a folytatás: még több játékkal.

Bakos Ágnes

A művelődési házban rendezték be a klasszikus teadélutánt. Az idősek, pontosabban nyugdíjasok elegáns csészéket, ízlésesen hajtogatott szalvétákat, gusztusos teasüteményeket találtak.

Igazi kávéházi hangulatot varázsoltak a művelődési ház munkatársai: a színpad előtti teret a megszokott széksorok helyett asztalok foglalták el. Mindegyiken hangulatos gyertya és süteményekkel megpakolt tálcák. A finomságokat a Báziskonyha szállította, mindenki elégedett volt a gasztronómiai kínálattal.

Kiss András polgármester
Fotó: janoshaza.hu

A kóstolások közben pedig kiderült: mindenki bízik a szerencséjében! Kivétel nélkül minden résztvevő játszott bingót - és sokan nyertek ajándékcsomagot. Laczi Regina operett dalokkal színesítette a teadélutánt, amit hagyományteremtő céllal rendeztek.

Nagyon sokan voltak, Kiss András polgármester korábban azt mondta, már akkor elégedett, ha harminc résztvevőt számolnak - ehhez képest több mint hetvenen mentek el a programra. Nem csak a hölgyek tértek be teázni, az urak is szívesen vették a vendéglátást. Összeültek, kötetlenül beszélgethettek - ez volt a legfontosabb, az összejövetel valódi célja.

A tea mellé finomságok is jártak az első ilyen összejövetelen
Fotó: Janoshaza.hu

- Január 15-én lesz folytatás - árulta el a pontos időpontot Kiss András.

A program még alakul, bár az alap adott: tea és sütemény, hiszen az adja a program nevét és apropóját.

- Egy kis meglepetéssel készülünk. Nem nóta, nem operett lesz januárban, hanem valami más. Lehet, hogy főzőbemutató, még gondolkodunk rajta - mondta el a tervezésről. A délutáni szerencsejátékot bővíteni kell - ez is látszik az első teadélutánt követően. - A bingó két fordulós lesz, mert akkora sikere volt - mondta a polgármester. A hetvenfős részvétel meghaladta a várakozásokat, de a szervezők azt remélik, még többen mennek majd el a második teadélutánra.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!