Jánosháza

2016.12.19. 09:17

Szoknyaszaggatók és adóbevallás – Karácsonyoztak Jánosházán

Jánosháza – Hagyomány már, hogy megrendezi az egyedülállók karácsonyát az önkormányzat és a Vöröskereszt helyi szervezete. Majdnem százan ünnepeltek együtt aranyvasárnapon.

Bakos Ágnes

Az egyedülállóknak szólt az ünnepi délután: majdnem százan gyűltek össze a művelődési házban. Kiss András polgármester mondott ünnepi köszöntőt, Bodorkós Imre plébános pedig az asztali áldást. Mozgalmas színpadi program járt a báziskonyhán készült ünnepi ételek mellé.

Felléptek a Nemeskeresztúri Szoknyaszaggatók és a Jánosházi Amatőr Színtársulat tehetségei. Komoly témát dolgoztak fel korántsem komolyan: az Adóbevallás című jelenetből, Tullerné Szalai Ildikó és Nováki Zoltán előadásában az együtt karácsonyozók megismerhették a hivatali mindennapok nehézségeit. Zene is szólt: Horváthné Vass Marika és lánya, Horváth Veronika musical és mesedalokból adott válogatást. A hangos és vidám karácsonyozást a jánosházi önkormányzat és a Vöröskereszt jánosházi szervezete rendezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!