Kemenesmagasi

2016.06.05. 18:40

Megújult az óvoda

Kemenesmagasi - 7,2 millió forintból újult meg a kemenesmagasi óvoda, melyet a nemzeti összetartozás napján adtak át.

Cseszkó Tamás

- Nincs is jobb bizonyítéka annak, hogy a magyar nemzet talpra tud állni, mint az, hogy a trianoni békeszerződés aláírásának 96. évfordulóján ünnepelhetjük a felújított óvoda átadását Kemenesmagasiban. Hiszen ez a fejlesztés Magyarország jövendő nemzedékeinek készült, így magában hordozza a remény és az újjászületés üzenetét - mondta Ágh Péter országgyűlési képviselő szombaton, hozzátéve, hogy bár 1920-ban a diktátumot ránk kényszerítő országok mindent megtettek azért, hogy eltűnjön Magyarország, mégis itt vagyunk, és lépésről lépésre haladunk előre.

Ágh Péter országgyűlési képviselő, Sebestyén Zoltán polgármester, Szuh Lajosné óvodavezető az átadáson. A zászlót Gerencsér Gergő és Lovas Antal, a szalagot és az ollót Bokányi Sára, Bíró Hanna és Pósán Andrea tartja
Fotó: Cseszkó Tamás

Sebestyén Zoltán, a település polgármestere emlékeztetett: a falu óvodája 1896-ban épült, azóta folyamatosan zajlik a nevelő munka. - Ágh Péter képviselő hathatós támogatásának köszönhetően 7,2 millió forint kormányzati forrást nyertünk pályázaton, így tudott megújulni az épület kívülről és belülről is - mondta a település első embere, aki egyúttal elbúcsúztatta a ballagó óvodásokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!