Keresési eredmények

Találatok a "áramszolgáltatás" kifejezésre: 7 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Továbbra sincs áram több ezer háztartásban Vas és Zala megyében

2017. augusztus 12., szombat 08:28

Vas és Zala megyében mintegy háromezer-ötszáz háztartásban továbbra sincs áram, mert a csütörtök esti viharban megsérült villanyvezetékek és oszlopok javítása szombatra húzódott. Győr-Moson-Sopronban az éjszaka a középfeszültségi hibák megszűntek, a kisfeszültségűekjavításán még dolgoznak - tájékoztatta szombat reggel az E.ON szóvivője az MTI-t.

hozzászólás

A régi villanyvezetékek már nem bírják a terhelést

2017. május 11., csütörtök 13:00

Szombathely - A több mint négy évtizeddel ezelőtt épült házakban előbb-utóbb gond lesz a villamos vezetékekkel, mivel nem fogják bírni a megnövekedett terhelést. A Bartók Béla körút egyik házában már jelentkezett is ez a probléma.

hozzászólás

Pénteken nyolc órán keresztül nem lesz áram Bucsuban!

2016. november 10., csütörtök 17:40

Pénteken 8 órától várhatóan 16 óráig áramszünet lesz a Rohonci utcában a 3. számú háztól végig, a Rákóczi utca 1/B-től 43-ig minden házban, valamint a Petőfi utca 11. számú házáig minden épületben.

hozzászólás

Több ezer háztartás van továbbra is áram nélkül Csehországban

2014. december 04., csütörtök 16:40

Több ezer háztartás van az időjárás miatt továbbra is villanyáram nélkül Csehországban - közölte a két legnagyobb áramszolgáltató cég, a Cseh Energetikai Művek (CEZ) és az E.On. csütörtökön délután Prágában.

hozzászólás

Villanyoszlopokat döntött ki a szél Náraiban

2014. augusztus 10., 12:09

A szombat esti esőzés és szél Nárai településen több villanyoszlopot is kidöntött, melynek következtében a településen megszűnt az áramellátás.

hozzászólás

Több tízmilliárddal tartoznak az áramszolgáltatónak

2011. január 14., péntek 14:10

Jelentősen növekedett az E.ON lakossági ügyfeleinek hátraléka, jelenleg már több tízmilliárd forint, és az adatok azt mutatják, hogy ez a tendencia folytatódik.

hozzászólás

Védett fogyasztók: kik nem maradhatnak áram nélkül?

2010. február 17., szerda 14:57

A védendő fogyasztókat a villamosenergia törvény szerint nem lehet kikapcsolni az áramfogyasztói szolgáltatásból, akkor sem ha nem fizetnek. Azt, hogy védendő fogyasztó legyen valaki, a rászorultságot igazoló dokumentumok birtokában kérheti az érintett a szolgáltatójától.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...