Keresési eredmények

Találatok a "Bajánsenye" kifejezésre: 59 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Bárhonnan érkezhet baj, de tehetünk ellene- a hét eseményei

2017. augusztus 20., 08:00

MEGYEI KÖRKÉP A lehető leggyorsabban végeztek a falu rendbetételével a bajánsenyeiek a vihar után. A gyermekeknek nincs veszélyérzetük, ezért bármikor megtörténhet a baj, a tojástermelők viszont nem tartanak a botrány következményeitől. A hét eseményeiből válogattunk.

hozzászólás

Napokig áram nélkül Bajánsenyén: el voltak zárva a külvilágtól

2017. augusztus 15., kedd 08:00

BAJÁNSENYE - A teljes településen elment az áram a csütörtök esti hatalmas vihar miatt. Az internet- és mobilszolgáltatás megszűnt még aznap, és a vezetékes telefonvonalak is csak péntek reggel 9 óráig voltak aktívak.

hozzászólás

"Józsi, a mi udvarunkban van a pajtád!" - Hatalmas károkat okozott a vihar az Őrségben

2017. augusztus 12., szombat 15:20

Apokaliptikus állapotok uralkodnak az Őrségben. A helyi önkéntes erők és a hivatásos szervek két napja folyamatosan a károk felszámolásán dolgoznak.

hozzászólás

Kiállítva az Őrség egyháztörténete Bajánsenyén

2017. július 09., 14:35

BAJÁNSENYE - Még az Őrségi Vásár alkalmából nyílt meg a különleges válogatás, amely ezen a héten még látható a bajánsenyei művelődési házban.

hozzászólás

Gyümölcsös lett a Kis-hegyen

2017. május 29., hétfő 09:30

BAJÁNSENYE Életre kelt a Kis-hegy. A zártkert-megújítási programban 8,3 millió forintból tisztították meg a területet és ültettek 250 gyümölcsfát. Madár-odúk is kerültek a területre, és a legfontosabb, hogy "belakják" a helyiek.

hozzászólás

Őrizzük az örökölt értékeket

2017. február 26., 22:14

Bajánsenye - A települési önkormányzat hitvallása és elmúlt csaknem húszéves munkája az elődöktől örökölt értékek megőrzésére, a hagyományok ápolására épült.

hozzászólás

Az elhurcoltakra emlékeztek - Iváncról 116, Bajánsenyéről kilenc férfit vittek el szovjet hadifogságba

2017. február 26., 17:15

Ivánc, Bajánsenye - Jelképes falak és a helyből elhurcoltak névsora emlékeztet a politikai foglyok és kényszermunkások szenvedéseire Bajánsenyén és Iváncon. Mindkét őrségi településen a hétvégén, a kommunizmus áldozatainak emléknapján avatták fel az emlékműveket.

hozzászólás

Emléktáblával tisztelegnek az egykori hadifoglyok előtt

2017. február 26., 08:00

Emlékhelyet állítottak annak a kilenc bajánsenyei lakosnak, akiket szovjet hadifogságba hurcoltak a II. világháború után. Szerencsésnek mondhatták magukat, mindannyian hazatérhettek.

hozzászólás

Megújul a szőlőhegy

2017. február 19., 17:50

Bajánsenye, Kercaszomor - Szépül, tisztul a szőlőhegy, a hagyományos Kis-hegyi majálissal kötik össze a program zárását.

hozzászólás

Elindították a pénzügyi évet

2017. február 19., 15:50

Őrség - Megvannak az idei számok: elfogadták a képviselők Őriszentpéter idei költségvetését és határoztak az idei számokról az őriszentpéteri közös önkormányzati hivatal települései vonatkozásában is.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...