Keresési eredmények

Találatok a "civil szervezetek" kifejezésre: 56 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Három civil szervezetnek is jutott a fánkból Kemestaródfán

2017. február 26., 14:35

Kemestaródfa - Hagyománya van Kemestaródfán, hogy a farsangi fánksütést összekötik a három egyesület éves beszámolójának elfogadásával. Nem volt ez másként idén sem.

hozzászólás

Jó reggelt, Fejér megye!

2017. január 19., csütörtök 07:00

A szó veszélyes fegyver: mostanában mintha sokszor bunkósbotként használnák.

hozzászólás

Fontos az óvoda bővítése

2017. január 10., kedd 16:50

Mezőfalva - Sorozatunkban a városkörnyéki települések vezetőit kérdezzük az elmúlt esztendő fontosabb eseményeiről és a jövő terveiről.

hozzászólás

A civilek évet zárnak

2016. december 13., kedd 17:15

Sárvár - Évtizedes hagyomány, hogy civil évzárót tart és vendégül látja az önkormányzat a városban működő több mint nyolcvan szervezet vezetőit, képviselőit.

hozzászólás

Több figyelmet a civileknek!

2016. november 08., kedd 13:41

Szombathely – Hagyományteremtő szándékkal civil sajtóreggelit szervezett kedden a Vas megyei Civil Információs Centrum. Nagy Krisztina, a centrum szakmai vezetője elmondta: a kéthetenkénti rendszerességűre tervezett reggelik célja, hogy a nonprofit szervezetek értékes programjai jobban utat találjanak a nyilvánosság felé.

hozzászólás

Fiatalság, részvétel, demokrácia

2016. március 30., szerda 16:09

Zalaszentgrót - Műhelyfoglalkozást szervezett szerdán Zalaszentgróton a Zalai Hazatérők Egyesülete egy pályázati program keretében, amely az ifjúság aktív polgári részvételének elősegítését célozza.

hozzászólás

Civil stratégia a Balaton-régióban: a közös képviselet a cél

2016. március 23., szerda 13:50

Gyenesdiás - Néhány héten belül elkészül a Balaton-régió civil stratégiája, melynek összeállítását egyéves munka előzte meg: felmérésekkel, fórumokkal. Az utolsó találkozót Gyenesdiáson tartották.

hozzászólás

Az utakra és a civil szervezetekre is költenek Pókaszepetken

2016. március 21., hétfő 13:39

Pókaszepetk - Közel 240 millió forintból gazdálkodik idén Pókaszepetk önkormányzata. A település működtetése és intézményei, az óvoda és a közös önkormányzati hivatal fenntartása mellett némi fejlesztésre is lesz lehetőség.

hozzászólás

Nagyon kizöldül Őriszentpéter - Országos környezetvédelmi fórum helyszíne lesz az Őrség

2016. március 07., hétfő 14:49

Budapest, Őriszentpéter – Április 29. és május 1. között rendezik Őriszentpéteren a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek XXVI. Országos Találkozóját. Még májusfát is állítanak a zöldek.

hozzászólás

A szegénység női arca

2016. január 28., csütörtök 11:54

Budapesten, a Józsefvárosban találkoztak szakmai képzésre a Magyar Szegénységellenes Hálózat szervezésében mindazon országos női civil szervezetek képviselői, aktívái, érintettjei, akik továbbképzés, szakmai hálózatépítés céljából ismerkedtek a társadalom perifériáján élő családok sajátos helyzetével.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...