Keresési eredmények

Találatok a "építész" kifejezésre: 24 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Jó reggelt, Veszprém megye!

2017. július 25., kedd 06:30

Sokszor nem figyeljük meg elég alaposan, miként hatnak ránk életünk helyszínei. Mert minden hely, helyiség, tér tagadhatatlanul hatással van az emberre, emlékeket, benyomásokat társítunk mindennapjaink díszleteihez.

hozzászólás

Podmaniczky-érmes lett a szombathelyi építész

2017. július 17., hétfő 08:30

GYÖNGYÖS Csütörtöktől szombatig tanácskoztak az ország városszépítő és városvédő egyesületei Gyöngyösön a Város- és Faluvédők Szövetsége (Hungaria Nostra) XXXVI. Országos Találkozóján és Szakmai Konferenciáján. A szombathelyi önkormányzatot és a szépítő egyesületet kilencfős küldöttség képviselte a rendezvényen.

hozzászólás

Elhunyt Csikós Attila Kossuth-díjas építész és díszlettervező

2017. február 09., csütörtök 12:28

Hosszan tartó, súlyos betegség után életének 75. évében elhunyt Csikós Attila Kossuth- és Jászai Mari-díjas építész, jelmez- és díszlettervező, az Operaház örökös tagja és mesterművésze, valamint a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja - közölte a köztestület az MTI-vel csütörtökön.

hozzászólás

Szombathelyi tervező lett „Az év belsőépítésze”

2017. január 26., csütörtök 09:36

Mikics András és Lőrincz Szilvia nyerte el 2016-ban „Az év belsőépítésze díjat”. A szombathelyi születésű Mikics András alkotótársával együtt tervezte meg a Kreinbacher Birtok budapesti kóstoló termét és a somlói borászat különleges szálláshelyét is.

hozzászólás

Ötven éve nem tapasztalt építészhiány van hazánkban

2017. január 04., szerda 08:14

A hatvan év felettiek többsége nyugdíjba vonult a sűrű jogszabályváltozások miatt, az aktívakat viszont hirtelen árasztották el megbízásokkal.

hozzászólás

A Rumi Rajki Műpártoló Kör születésnapja alkalmából kiállítás nyílt a képtárban

2016. november 04., péntek 07:30

Szombathely- A Rumi Rajki Műpártoló Kör a város kulturális életének megkerülhetetlen tényezője, hangzott el többször a civil szervezet legújabb születésnapi kiállításának megnyitóján, tegnap este a Szombathelyi Képtárban.

hozzászólás

Hivatása építész és édesanya

2016. október 24., hétfő 07:00

Kovács Andrea egyéni vállalkozóként dolgozó építészmérnök úgy érzi, már kisgyermekkorában eldőlt a pályaválasztása.

hozzászólás

Balogh Péter építész kapta a Rauscher Miksa-díjat

2016. október 13., csütörtök 20:06

Kőszeg - Balogh Péter építész, a Rumi Rajki Műpártoló Kör alapítója az idei Rauscher Miksa-díjas. Országos építészmúzeumot sürgetett a köszöntőjében. Az elismerést a harmadik alkalommal megrendezett Vasi Építészeti Biennálé megnyitóján adták át, és ülésezett a TET.

hozzászólás

Amit az építészmérnök szakmáról tudni kell (x)

2016. szeptember 21., szerda 23:38

Azt a személyt nevezzük építésznek, aki munkája során elsősorban épületek tervezésével foglalkozik, de az építész a kivitelezésben is rész vehet szervező vagy lebonyolítóként.

hozzászólás

Építész diákok sikerei

2016. április 13., szerda 19:05

Veszprém - Kiválóan szerepeltek a Táncsics Mihály Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium diákjai a Nemzetközi építész-diákkonferencián.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...