Keresési eredmények

Találatok a "filmvetítés" kifejezésre: 11 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Bartók-emlékek a vásznon - Filmbemutató Szombathelyen

2017. július 17., hétfő 09:00

SZOMBATHELY Filmvetítés volt az idei Bartók Fesztivál egyik programja. Sipos József készített dokumentumfilmet Bartók Béláról. Amerikában készült a mozi: Bartók Péter, a zeneszerző 93 éves fia mesélt az édesapjáról.

hozzászólás

Élmények (b)irodalma

2017. március 01., szerda 19:55

Szombathely - Csütörtökön 18 órakor kezdődik az Élmények (b)irodalma című dokumentumfilm vetítése az Agora - Savaria moziban. A belépés ingyenes, utána beszélgetés az alkotókkal.

hozzászólás

Kamerával a Szent Márton kórus nyomában Tours-ban

2016. december 04., 10:15

Szombathely - A közelmúltban mutatták be az Agora Művelődési és Sportház földszinti termében a Szent Márton Városi Kórus franciaországi szerepléséről készített útifilmet.

hozzászólás

Halálközeli élmények

2016. október 24., hétfő 13:17

Pusztaszabolcs - Élet az élet után címmel filmvetítéssel egybekötött előadást tart Kárpáti Péter, a művelődési házban, ma délután, öt órától.

hozzászólás

Csend napokat szerveznek a Dubniczay-palotában

2015. november 11., szerda 12:00

Veszprém – A Művészetek Háza és az Ittmost Egyesület idén is megszervezi a Csend napokat a Dubniczay-palotában. film ill

hozzászólás

Telt házas filmdélután

2015. május 25., hétfő 09:05

Ajka – Már két, telt házas filmvetítésen túl vannak azok a gyepesi érdeklődők, akik elfogadták Törökné Marika meghívását, aki hagyományteremtő szándékkal indított filmklubot a művelődési házban.

hozzászólás

Példátlan mozis teltház - ötven árnyalatból alig párat sikerült megmutatni

2015. február 12., csütörtök 17:12

Országszerte hatalmas érdeklődés övezte A szürke ötven árnyalatának premier előtti bemutatóját, a Savaria Mozi is csaknem megtelt. Ott voltunk a helyszínen, hogy figyeljük a közönség reakcióját és kritikát is írtunk a filmről.

hozzászólás

Őrzik a hagyományt Felsőcsatáron: a rozmaringolásról készült film

2015. január 19., hétfő 11:04

Szombaton délután sokan gyűltek össze a felsőcsatári kultúrházban. Ezen a napon mutatták be a horvát nyelvű Rozmaringolás című filmet. 400 éves hagyomány elevenedik meg a képkockákon.

hozzászólás

Darts-bajnoság és fánksütő verseny

2014. február 27., csütörtök 16:05

Enying – Kihirdetik a pályázatok eredményét, darts-bajnokságra invitálnak kicsit és nagyot, farsangi fánksütő versenyt rendeznek. A filmvetítés és beszélgetés témája Élet az élet után.

hozzászólás

Bemutatták a Grosics Gyuláról szóló filmet

2011. február 08., kedd 10:00

Schmitt Pál államfő jelenlétében került sor a Grosics Gyula életét bemutató, Keresztlécen című dokumentumfilm díszvetítésére hétfőn a Millenáris Fogadóban.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...