Keresési eredmények

Találatok a "foci" kifejezésre: 3439 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Teremben is otthon volt a Viktória FC

2017. január 22., 20:25

Székesfehérvár - A harmadik helyen végzett a Viktória FC az MLSZ által rendezett két napon át tartó, nyolccsapatos női labdarúgó-teremtornán.

hozzászólás

NB III.: edzésben a Sárvár FC

2017. január 21., szombat 20:30

Zalaegerszeg - Az ugyancsak harmadosztályú Andráshida vendégeként játszott edzőmérkőzést a Sárvár NB III-as labdarúgócsapata. A ZTE műfüves pályáján rendezett meccs döntetlennel zárult.

hozzászólás

Teremben a Viktória

2017. január 20., péntek 20:35

Székesfehérvár - Szombaton és vasárnap az MLSZ rendezésében nyolc együttes részvételével kerül sor a Női NB I-es teremlabdarúgó-kupára.

hozzászólás

Indul Deme Richárd Emléktorna

2017. január 20., péntek 07:00

Nagykanizsa - Szombaton ismét rangos focitornának ad helyet a Zsigmondy-csarnok, ezúttal a fiatalon eltávozott Deme Richárdra emlékeznek a labdarúgás szerelmesei.

hozzászólás

A ZTE FC első és második helyet szerzett a Szabó Rezső Emléktorna nyitányán

2017. január 19., csütörtök 18:35

Zalaegerszeg - Az U10-es és U11-es korosztályok számára az elmúlt hét végén lezajlott a Szabó Rezső Emléktorna, az idősebbek pedig most szombaton következnek, ugyancsak az egerszegi sportcsarnokban.

hozzászólás

Négy között a Haladás - Idegenben rúgott több gól döntött a kupacsatában

2017. január 19., csütörtök 12:56

Nagy csatában, hosszabbítás után, idegenben lőtt több góllal jutott a négy közé a futsal Magyar Kupában a Swietelsky-Haladás VSE a Nyírgyulaj ellenében.

hozzászólás

A Haladás 2-0-ra kikapott Mattersburgban

2017. január 17., kedd 20:35

Mattersburg - Idei első felkészülési mérkőzésén a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata 2-0-ra kikapott az osztrák elsőosztályú SV Mattersburg vendégeként.

hozzászólás

Az úrkúti Márton Gábor két kisfia is Ajkán futballozik

2017. január 17., kedd 19:30

Ajka - Egy év levezetésnek indult, de idén lesz tíz esztendeje már, hogy Márton Gábor az akkor a harmadosztályt megnyerő FC Ajkától a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság élcsapatához, az Úrkúti SE-hez igazolt. Az egy évtized alatt hat bajnoki címet és számos elismerést zsebelhetett be társaival együtt a csapat motorja.

hozzászólás

Döntetlen született a palotai szeniorderbin

2017. január 17., kedd 19:00

Várpalota, Veszprém - A megyeszékhely egyik műfüves téli bajnoksága most kezdődött, míg a Gál Gyula Sportcsarnokban már lassan finisében tart a pontvadászat. Eredmények, állás.

hozzászólás

Értékes ezüst - Öregfiúk: jól kispályázott a KLSE

2017. január 17., kedd 18:15

Hévíz - Értékes ezüstéremmel tért haza egy hévízi, +44-es korosztálynak kiírt kispályás labdarúgótornáról a KLSE-Agro Center.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...