Keresési eredmények

Találatok a "fűtés" kifejezésre: 123 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Fagyoskodnak az utasok a hideg buszon

2017. február 23., csütörtök 13:44

Olvasónk kereste meg lapunkat panaszával, miszerint Csákváron a buszokon nincsen fűtés. Mint fogalmazott, sérelmezi, hogy amikor megkéri a sofőrt, kapcsolja be a fűtést, azt a választ kapja, hogy nem tud mit tenni.

hozzászólás

A diákok fáztak, a szakemberek vitatkoztak a sárvári Tinódi Gimnáziumban 1987-ben

2017. február 01., szerda 06:30

Sárvár - Egy gimnázium igazgatójának nem feltétlenül az a dolga, hogy építőkkel, fűtőkkel, tervezőkkel, beruházókkal vitatkozzon, levelek tucatjait írja meg, mert az iskolában hideg van, rossz a fűtés. Márpedig így volt 1987-ben Sárváron. Így cikkezett minderről akkoriban a Vas Népe.

hozzászólás

Óvatosan a fűtéssel – Egy nap alatt kétszer vonultak a vasi tűzoltóegységek

2017. január 18., szerda 12:20

Zsennyén korom égett, Kőszegen pedig a hamu tárolóedénye. A két tűzesettel négy tűzoltóegységnek volt dolga.

hozzászólás

Zavarmentes távhőszolgáltatás

2017. január 18., szerda 06:30

Megyei körkép - Az extrém hideg sem okozott gondot a távhőszolgáltatásban. Megyénk városaiban üzemzavar nélkül működnek a fűtőművek.

hozzászólás

Ablakpárnával a jó szigetelésért

2017. január 17., kedd 09:00

Az utóbbi időszak jeges-hideg napjai sokunkat késztettek arra, hogy az ablakréseken besurranó mínuszok felett dohogjunk.

hozzászólás

Mínuszban a pénztárcánk is?

2017. január 16., hétfő 20:45

Az idei télen a magyar családok negyven százaléka havi 30 ezer forintnál is többet költött fűtésre. Ennek ellenére tízből mindössze két ingatlantulajdonos érzi otthona hőmérsékletét megfelelőnek.

hozzászólás

Figyelem a hideg miatt

2017. január 13., péntek 20:12

DH-információ – A tankerületi központok munkatársai folyamatosan ellenőrzik az intézmények fűtésrendszereit a nagy hidegre való tekintettel.

hozzászólás

Kiemelt figyelem

2017. január 12., csütörtök 21:06

Pápa - A tankerületi központok munkatársai folyamatosan ellenőrzik az oktatási intézmények fűtésrendszereit a nagy hidegre való tekintettel, minden probléma esetén azonnal megteszik a szükséges intézkedéseket - olvasható a Klebelsberg Központ Stratégiai és Kommunikációs Főosztályától lapunkhoz eljuttatott közleményben.

hozzászólás

Vegyes tüzelés? Életveszélyes lehet

2017. január 11., szerda 17:26

Könnyű ráfogni az ipari létesítményekre és az autókra a szmogot, de nem valós ma már az állítás. Olyannyira nem, hogy sokszor vidéken, falun rosszabb a levegő, mint a nagyvárosokban. Az ok a helytelen fűtés. Van, hogy spórolásból, és van, hogy tudatlanságból.

hozzászólás

Védjük meg a hidegtől! - Fontos, hogy kedvencünk menedékét téliesítsük

2017. január 10., kedd 14:11

Természetesen az a legjobb, ha a fagyos napokon kutyusunkat beengedjük a meleg, fűtött házba. Ám, ha ez nem megoldható, mindenképp gondoskodjunk a kutyaház téliesítéséről.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...