Keresési eredmények

Találatok a "Iszlám Állam" kifejezésre: 201 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Letartóztattak egy amerikai katonát, aki az Iszlám Államot segítette

2017. július 11., kedd 08:26

Valószínűleg az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezetet támogató amerikai katonát tartóztattak le Hawaii fővárosában, Honoluluban - jelentette be hétfőn a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI).

hozzászólás

Egyvilágrend...

2017. június 27., kedd 07:00

Drábik János új könyvében az Egyvilágrendben megpróbál választ adni arra, hogy miért erősebb és miért tud hatványozott ütemben terjeszkedni az agresszív iszlám, olvasom a neten.

hozzászólás

Letartóztattak egy 18 éves fiatalt, aki az Iszlám Állam propagandáját, erőszakos videóit terjesztette

2017. június 21., szerda 12:45

Letartóztattak Hollandiában egy 18 éves fiatalt, aki a gyanú szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet propagandáját, erőszakos videóit terjesztette, és valószínűleg bombakészítési útmutatásokat is adott - közölte szerdán a holland ügyészség.

hozzászólás

A Pentagon megerősítette, hogy Szíriában légicsapásban végeztek az Iszlám Állam "főmuftijával"

2017. június 21., szerda 07:30

Az amerikai védelmi minisztérium szóvivője kedden megerősítette, hogy egy Szíriában végrehajtott légicsapásban végeztek az Iszlám Állam terrorszervezet "főmuftijával".

hozzászólás

Az Iszlám Állam vállalta magára a londoni támadásokat

2017. június 05., hétfő 09:09

A szervezet közleményét az Amaq hírügynökség közölte.

hozzászólás

Manchesteri koncerten robbantotta fel magát

2017. május 24., szerda 09:00

Kedd délutáni hírek szerint legalább 22 fiatal meghalt és 59 megsérült Manchesterben hétfőn éjszaka, amikor egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát egy koncerten. A rendőrség azonosította, de nem közölte a tettes kilétét. Elfogtak egy 23 éves férfit. Most kint élő magyarok mesélnek, akik a terror árnyékában is azt mondják: az összefogásra, s nem a félelemre koncentrálnak.

hozzászólás

Videó: Drónfelvételeken az Iszlám Állam moszuli autós bombatámadásai (18+)

2017. május 20., szombat 21:03

Az ISIS, vagyis az Iszlám Állam nevű terrorszervezet autós merénylőkkel igyekszik megtörni az ellenfeleit Moszulban.

hozzászólás

Életfogytiglant kértek az újévi isztambuli merénylőre

2017. május 09., kedd 17:04

Negyvenszeresen súlyosbított életfogytiglant, továbbá 1540 és 2370 év közötti börtönbüntetést kért egy török ügyészség kedden arra az üzbég férfira, aki 2017 újévének hajnalán az isztambuli Reina klubban gépkarabélyával tüzet nyitott a tömegre és megölt 39 embert, köztük egy rendőrt, 79 ünneplőt pedig megsebesített - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség.

hozzászólás

Orosz hírszerző tiszt lefejezéséről tett közzé videót az Iszlám Állam (Frissítve - valótlannak minősítették a felvételt)

2017. május 09., kedd 15:45

Orosz nyelvű videofelvételt tett közzé az interneten az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet, melyben a dzsihadisták állítása szerint egy orosz hírszerző tiszt lefejezése látható - tudatta szerdán a terrorista és muszlim szélsőséges szervezetek megfigyelésével foglalkozó, amerikai SITE Intelligence Group nevű szervezet.

hozzászólás

Hat év börtönt kapott egy cseh fiatalember, mert csatlakozni akart az Iszlám Államhoz

2017. május 09., kedd 14:45

Prága - Hat év börtönbüntetésre ítéltek kedden Prágában egy cseh fiatalembert, aki az év elején Szíriába indult, hogy csatlakozzon az Iszlám Állam terrorista szervezethez.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...