Keresési eredmények

Találatok a "kánikula" kifejezésre: 335 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Szerdán még kellemes lesz az idő, csütörtöktől újabb melegedés jön

2017. augusztus 23., szerda 16:33

Szerdán napközben többfelé zavarhatják meg gomolyfelhők a napsütést, melyekből északkeleten alakulhat ki egy-egy gyenge zápor.

hozzászólás

Az egyik legintenzívebb hőhullám volt az idei nyáron a meteorológia szerint

2017. augusztus 12., szombat 13:41

A tíz legintenzívebb magyarországi hőhullám közé is bekerült az egyik idei hőségperiódius - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat. A honlapjukon közzétett elemzés szerint a melegedés töretlen, a jövőben egyre több és hosszabb hőhullám várható.

hozzászólás

Figyelem! A kánikulai hétvégéken megnő a betörések kockázata is!

2017. augusztus 12., szombat 10:30

A biztosítók tapasztalatai alapján a nyári nyaralási szezonban, s különösen a kánikulai hétvégéken megugrik a lakásbetörések száma. Holott a legtöbb betörés néhány elővigyázatossági szabály betartásával, illetve megfelelő biztonsági eszközökkel elkerülhető lenne - hívja fel rá a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége.

hozzászólás

Sorban harmadszor dőlt meg a globális melegrekord tavaly

2017. augusztus 11., péntek 10:00

A tavalyi év volt a legforróbb a rendszeres mérések kezdete óta, valamint sorban a harmadik, amikor megdőlt a globális átlaghőmérséklet rekordja - erősítette meg egy átfogó, részletes nemzetközi jelentés, amelyet az Amerikai Meteorológiai Társaság (AMS) tett közzé portálján csütörtökön.

hozzászólás

Tombol a nyár: az egész országra figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt

2017. augusztus 10., csütörtök 08:09

A hőség miatt hat déli megyére a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetést adtak ki a meteorológiai szolgálat csütörtökre. Északnyugaton délutántól heves zivatarok is lehetnek.

hozzászólás

Nem kell erőltetni a vízivást

2017. augusztus 09., szerda 18:50

SZOMBATHELY - Az idült szívbetegség nem csak az embereket, de a kutyákat is érinti. Nagy melegben pedig fokozódhatnak a problémáik. A szakember tanácsai következnek.

hozzászólás

Pár napra visszatér a kánikula

2017. augusztus 09., szerda 09:31

Szerdára ismét csaknem az egész országra figyelmeztetést adott ki a tartós hőség veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

hozzászólás

Kánikula után frissítő zivatar: így viseltük el a szeszélyes időjárást

2017. augusztus 07., hétfő 07:00

Jellemző e nyár időjárási szélsőségeire, hogy miközben szombaton - az ország egészéhez hasonlóan - az extrém hőségtől szenvedtek a Vas megyeiek, az éjszakai és vasárnapi zivatarok, viharok nyomán 20 Celsius-fokra csökkent a hőmérséklet.

hozzászólás

Nem sokáig örülhetünk a lehűlésnek, a hét közepére visszatér a kánikula!

2017. augusztus 06., 15:20

Változékony, többször csapadékos idő lesz a jövő héten nagy hőingadozással: a hét közepére ismét visszatér a 38 fok körüli kánikula, a hétvégén azonban néhol már csak 20 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

hozzászólás

Embertelen hőségtől szenvedtünk a héten

2017. augusztus 06., 10:00

A vasi megyeszékhely még inkább közlekedési csomóponttá válik, közbeszerzést írtak ki egy szakaszának fejlesztésére. Nem árat emelnek a gyártók, hanem a kiszerelési mennyiséget csökkentik, erről is írtunk a héten. Ezenkívül minden napra adott témát az extrém kánikula.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...