Keresési eredmények

Találatok a "kereskedelem" kifejezésre: 145 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Másfél hónap a nyár a boltokban

2017. július 26., szerda 08:00

Nehéz az év során olyan időszakot találni, amikor nincs valamilyen akcióval kecsegtető plakát, tábla vagy felirat az áruházak eladótereiben, kirakataiban. A legnagyobb leárazások azonban a szezonváltásokhoz kapcsolódnak. A boltosok tapasztalatai szerint a vásárlók „megmozdulnak” az akciókra.

hozzászólás

Komoly veszélyeket rejthet a TTIP és a CETA?

2017. július 24., hétfő 21:00

A gazdaság világában sokakat megosztó TTIP tárgyalásokról a tavasz végén kiderült, az EU és az USA folytatni fogja, júliusban pedig az is világossá vált, hogy a CETA rendelkezései már szeptember 21-én ideiglenesen hatályba fognak lépni az Európai Unió területén. Hogy ez mit jelenthet a helyi gazdák és a magyar fogyasztók számára, arról több szakembert is megkérdeztünk.

hozzászólás

A legtöbb reklamáció az élelmiszerekre volt - Itthon kevesen lépnek tovább igazuk érvényesítéséért

2017. július 21., péntek 09:30

Bár 2017 második negyedévében némileg erősödött a kereskedők iránti bizalom az előző negyedévhez képest, vitás helyzetben a nyugati vásárlóknál kevésbé tudjuk érdekeinket érvényesíteni a boltokban.

hozzászólás

Több áruházlánc is küzd a munkaerőhiánnyal - Az automatizálás lesz a megoldás?

2017. július 17., hétfő 08:30

A magyarországi kereskedelemben általánosan tapasztalható munkaerőhiány, emiatt lehet, hogy az automatizálás felé jobban nyitnak majd az üzletláncok a jövőben.

hozzászólás

Megfordult a trend, inkább a benzines autókat keresik

2017. július 15., szombat 21:30

Budapest - Az újautó-eladások száma az első negyedévihez képest 25 százalékkal emelkedett a második negyedévben, és inkább a benzines gépjárműveket keresik a vevők - mondta a Használtautó.hu értékesítési vezetője az M1 szombat délutáni műsorában.

hozzászólás

Akciók közé szorultunk - A kereskedelemben alig másfél hónapig tartott a nyár

2017. július 14., péntek 07:30

KÖRKÉP - Nehéz olyan időszakot találni, amikor nincs valamilyen akcióval kecsegtető plakát, tábla az áruházak eladótereiben, kirakataiban. A legnagyobb leárazások azonban a szezonváltásokhoz kapcsolódnak, mint most is.

hozzászólás

Kábítószer-kereskedők 18 milliárdot mostak tisztára

2017. június 14., szerda 11:51

Tatabánya - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közép-dunántúli pénzügyi nyomozói 18 milliárd forint kábítószer-kereskedelemből származó pénz tisztára mosásával gyanúsítják egy nemzetközi bűnszervezet 36 tagját - közölte a szervezet sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

hozzászólás

E-mobilitás, logisztika és az elektronikus kereskedelem

2017. május 23., kedd 08:30

Zalaegerszeg - Az elektronikus kereskedelem már nem a jövő kérdése. Az internetes vásárlások észrevétlenül váltak a mindennapjaink részéve, ahogyan a kereskedelem és a logisztika alapjait is teljesen átalakították az informatikai megoldások.

hozzászólás

Kiderült, hogy mennyi az annyi

2017. április 29., szombat 06:30

Szentgotthárd - Az idén először rendezték meg iskolánkban a Pénz7 című projektet, amelynek programjain megismerkedhettünk a pénzzel, a bankokkal, és egy kicsit mi is belecsöppenhettünk a kereskedelem és a vállalkozások világába.

hozzászólás

Meglepődtek az elemzők, a várthoz képest kisebb volt a bővülés

2017. április 26., szerda 10:00

A kiskereskedelmi forgalom növekedésének megtorpanásáról árulkodnak a KSH frissen közzétett adatai.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...