Keresési eredmények

Találatok a "kitüntetés" kifejezésre: 206 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Pedagógusok munkáját ismerték el

2017. június 13., kedd 08:00

21 pedagógus kapta meg idén az Eötvös József emlékérmet, amit a Pedagógusok Szakszervezete adományoz az eredményesen dolgozó tisztségviselőiknek. Öten arany kitüntetést vehettek át.

hozzászólás

Négy szombathelyit tüntetettek ki pedagógusnapon

2017. június 07., szerda 20:15

BUDAPEST Négy szombathelyi díjazottat köszöntött a pedagógusnap és a környezetvédelmi világnap alkalmából dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

hozzászólás

Molnár András kitüntetése

2017. május 31., szerda 19:11

ZALAEGERSZEG, BUDAPEST - Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter a honvédelem napja alkalmából, május 21-én a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozata kitüntetést adományozta Molnár Andrásnak, a Magyar Nemzeti Levéltár Zala Megyei Levéltára igazgatójának.

hozzászólás

Tánc, kitüntetés a gálán

2017. május 22., hétfő 20:40

ADONY Sikeres táncgálát rendeztek nemrég a városban, számos fellépővel. A rendezvényen adták át az idei Adonyért kitüntető címet is, amely most Köller Ferencné Terikét illette.

hozzászólás

Kitüntették a szociális szféra dolgozóit Szombathelyen

2017. május 13., szombat 09:00

SZOMBATHELY A hagyományokhoz híven idén is átadták a szociális szféra dolgozóit elismerő díjakat a vasi megyeszékhelyen. Öt ember szakmai munkáját méltatták.

hozzászólás

Kitüntetés Sziklenka Lászlónak

2017. április 05., szerda 21:35

A közelmúltban a Dunaföldvár Sportjáért kitüntetéssel egy Pakson élő kajak-kenu mesteredzőt, a nyolcvankettedik évében járó id. Sziklenka Lászlót ismerték el.

hozzászólás

Tapolca várossá nyilvánítási ünnepén kitüntetéseket adtak át

2017. március 31., péntek 22:06

Tapolca - Tapolca újbóli várossá nyilvánításának 51. évfordulójának ünnepén Dobó Zoltán polgármester arról beszélt, hogy mit jelent tapolcainak lenni.

hozzászólás

Kitüntették Koczka Tibor alpolgármestert

2017. március 28., kedd 20:09

Gödöllő, Szombathely - Szombathely egyetemi sportéletének kiemelt támogatásáért Elek Ilona-emlékérmet vehetett át dr. Szabó Tünde sportért felelős helyettes államtitkártól Koczka Tibor alpolgármester.

hozzászólás

Csoportkép kitüntetéssel - A nemzeti ünnepen díjazott celliek

2017. március 28., kedd 17:45

Celldömölk - A nemzeti ünnepen megyei kitüntetést vehetett át több celli intézmény vezetője, munkatársa - a sport, az oktatás, az egészségügy, a közigazgatás, a közművelődés területéről.

hozzászólás

Megyei kitüntetést kapott Kóbor Károly, Csepreg büszkesége

2017. március 26., 20:35

Vasvár, Csepreg - A március 15-ei vasvári ünnepségen Kóbor Károly a Vas Megyei Közgyűlés elnökének emlékérmét vehette át.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...