Keresési eredmények

Találatok a "Körmend" kifejezésre: 3170 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Új létesítmények, jövőkép - Évet értékelt Bebes István

2017. január 23., hétfő 16:30

Körmend - Jelentős fejlődés volt tavaly, gyarapodott a város a városszerető körmendieknek köszönhetően, mondta Bebes István polgármester.

hozzászólás

Nézze meg, hogyan lőnek a Körmenden tanuló leendő határvadászok! Videó!

2017. január 23., hétfő 14:46

Körmend – Már próbaidős rendőr őrmesterek azok a diákok, akik a határvadász képzés első csoportjában kezdték meg tanulmányaikat a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban.

hozzászólás

Húsz perc is elég volt a fölényes körmendi győzelemhez

2017. január 22., 20:30

Az első félidőben a játékot lassítva, taktikusan és pontosabban kosárlabdázott a vendégcsapat, még akkor is, ha nagyszünet előtt már átvette a vezetést az Egis Körmend. A hazaiak ritmust váltottak a második felvonásban és állva hagyták a fáradó vendégeket, húsz perc alatt fölényessé téve a különbséget.

hozzászólás

Országoson a Kölcsey és az NLG csapata

2017. január 20., péntek 20:25

Három Vas megyei csapat harcolta ki a diákolimpia év elején rendezendő országos labdajátékdöntőibe jutást.

hozzászólás

A Szegedet fogadja bajnokin a Körmend

2017. január 20., péntek 20:25

Körmend - Vasárnap 18 órától rendezik az Egis Körmend-NATURTEX-SZTE Szedeák találkozót a férfi kosárlabdázók első osztályú bajnokságának 14. fordulójában.

hozzászólás

Elhagyták Körmendet a menekültek!

2017. január 20., péntek 16:49

Körmend – A korábban migránsokat befogadó körmendi plébános tudatta közleményben, hogy elhagyták a vasi várost a menekültek pénteken. Úgy tudjuk, a fővárosban kaptak szállást. Sokan Ausztriába mentek, így most jelenleg négyen vannak még Körmenden.

hozzászólás

Pakson a Falco - Élő közvetítés a vaol.hu-n!

2017. január 20., péntek 14:55

Szombathely - Az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság 14. fordulójában a menetelő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely szombaton 18 órától az Atomerőmű vendégeként lép pályára. A találkozóról honlapunk élőképes tudósítást ad.

hozzászólás

Nem jön több menekült Körmendre

2017. január 20., péntek 08:00

Budapest – A budapesti 4-es metróberuházás esetében „nemzetközi baloldali bűncselekményekről” van szó, legalább öt-hat bűncselekménytípust tárt fel az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentése – közölte Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.

hozzászólás

Az olimpiáig repültek - Brüsszelbe készülnek a galambok

2017. január 19., csütörtök 09:30

Körmend - Vas megyéből hárman, ebből Körmendről ketten képviselik Magyarországot Brüsszelben a január 27-én kezdődő, háromnapos Postagalamb-olimpián.

hozzászólás

Nyerhető meccset vesztett az Egis Körmend Minszkben

2017. január 18., szerda 18:23

A második félidőben túl sok hiba csúszott a jól kezdő Egis Körmend játékába, amelyeket nem tudott elbírni a mindössze hét játékost forgató vendégcsapat.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...