Keresési eredmények

Találatok a "Körmend" kifejezésre: 3349 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Hegyháti túrán járt a körmendi agrárklub csoportja

2017. május 23., kedd 10:29

Körmend-Döröske-Alsóújlak - A 48 éves múlttal rendelkező körmendi Dr. Kárpáti Péter Agrárszakemberek Klubja - dr. Lakner János elnök és Takács József titkár vezetésével - immár sokadik alkalommal ismét kirándulásra hívta tagjait, támogatóit.

hozzászólás

Menő frizurát a gyerekeknek is!

2017. május 22., hétfő 10:00

KÖRMEND Nem is gondolná, de a kisgyermekek is szeretnének maguknak trendi hajkölteményeket! De vajon mit tehet a szülő? Simon Tibortól megtudhatjuk.

hozzászólás

Megyei I.: Meglepetésre a Lukácsháza megverte a Vépet - Kikapott a Király SZE együttese

2017. május 22., hétfő 09:00

MEGYEI KÖRKÉP A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban immár biztos, hogy a bajnok Körmend mögött a Celldömölk végzett a második helyen.

hozzászólás

Szerdán kezdődik a Falco-Körmend

2017. május 21., 21:38

SZOMBATHELY Szerdán, a televíziós közvetítés (M4 Sport) miatt, 20 órakor kezdődik a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely- Egis Körmend elődöntős kosárcsata első felvonása az Arena Savariában.

hozzászólás

Másodszor is nyert Pécsett, elődöntős az Egis Körmend

2017. május 19., péntek 20:40

Ezúttal az első perctől a végéig taktikusan, elszántan és remekül kosárlabdázott az Egis Körmend, és az első meccs botlása után harmadszor is legyőzte a PVSK-t, így lezárta a párharcot és bejutott a bajnoki elődöntőbe.

hozzászólás

A Körmend lezárná a negyeddöntőt

2017. május 18., csütörtök 19:38

KÖRMEND Pénteken az NB I-es férfi kosárlabda-bajnoki negyeddöntők negyedik fordulóját rendezik. Az Egis Körmend, amely 2-1-re vezet a páros csatában, a Pécsi VSK-PANNONPOWER vendége lesz. A labdát 18 órakor dobják fel.

hozzászólás

Vezet a pároscsatában az Egis Körmend

2017. május 16., kedd 20:37

Bár sokáig jól tartotta magát a Pécs, de néhány perc igazán lendületes játék elég volt a hazai sikerhez, így pénteken akár le is zárhatja a párharcot az Egis Körmend.

hozzászólás

Körmend-Heinävesi: Harminc esztendős a sikeres finn testvérvárosi kapcsolat

2017. május 16., kedd 08:00

Körmend - Országosan is egyedülálló a vasi város és a finnországi Heinävesi együttműködése. Idén jubileumon emlékezhetnek.

hozzászólás

Harmadszor lép pályára a PVSK ellen az Egis Körmend

2017. május 16., kedd 07:30

Kedden, 18 órától Körmenden folytatódik az Egis Körmend és a PVSK-PANNONPOWER férfi kosárlabdacsapatainak küzdelme a negyeddöntőben. A mérkőzést az M4 Sport csatorna élőben közvetíti.

hozzászólás

A jövő mindenkinek mást hoz - Körmend két középiskolája búcsúzott diákjaitól

2017. május 15., hétfő 19:02

Körmend - A Rázsó szakiskolában és a Kölcsey gimnáziumban is elbúcsúztatták a diákokat. Az eseményen ott volt Bebes István polgármester is.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...