Keresési eredmények

Találatok a "közlekedés" kifejezésre: 903 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Elmondjuk hol tud vásárolni és merre tud kerülni az ünnepi hétvége alatt Vas megyében!

2017. augusztus 18., péntek 13:23

Augusztus 20-a idén vasárnapra esik. Utánajártunk hol lesznek lezárások, és melyik boltok lesznek nyitva a hétvégén.

hozzászólás

Ezeket a szabályokat kell betartani a szülőknek, ha autóban szállítják csemetéjüket!

2017. augusztus 18., péntek 10:00

KÖRKÉP A közúti közlekedésbiztonság javításával összefüggésben az elmúlt években több olyan rendelkezés is életbe lépett, amely fokozta a gyermekek szállítására vonatkozó biztonsági feltételek betartását. Ezek közül kiemelendő a gyermekbiztonsági rendszer használata, amelyet sajnos nem teljeskörűen, a szabályoknak megfelelően alkalmaznak a szülők.

hozzászólás

Már tesztelik a világ legnagyobb repülőgépét

2017. augusztus 18., péntek 09:30

Ikertörzs , hat motor, műholdkilövő, a világ legnagyobb szárnyfesztávolsága - íme a Stratolaunch, amit a Microsoft társalapítója, Paul Allen mutatott be a héten.

hozzászólás

Augusztus 20. miatt plusz vonatokat indít a MÁV

2017. augusztus 18., péntek 08:36

Plusz vonatokat is forgalomba állít a MÁV az augusztus 20-i tűzijáték után, és az utasforgalmi igényekhez igazodva az InterCity vonatokat több kocsival közlekedteti - közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

hozzászólás

Napelemes elektromos autóké a jövő?

2017. augusztus 17., csütörtök 09:00

Az elektromos autók száma nő, a csendes, helyi kibocsátást nem okozó járműveket főként a nagyvárosokban részesítik előnyben. Akkumulátor-töltő állomások épülnek, az autók menettávolsága egyre nagyobb. De mi van akkor, ha nem is kell akkumulátor?

hozzászólás

Sok a panasz a bringaúton közlekedő motorosokra

2017. augusztus 16., szerda 07:30

A kerékpárutat biciklivel használjuk, a járdán gyalog közlekedünk, minden másra ott az úttest. Egyszerű a képlet, a szerkesztőségünkbe érkezett panaszok alapján mégis sokan értelmezik félre a kerékpárút funkcióját.

hozzászólás

Hogyan közlekedjünk hirtelen jött viharban?

2017. augusztus 12., szombat 15:47

Viharos szélre, a keleti országrészben nagyobb mennyiségű csapadékra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat. Az élete múlhat azon, ha nem a megváltozott út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedik!

hozzászólás

Amit az autósoknak tudniuk kell! - A legfontosabb jogszabályváltozások!

2017. augusztus 10., csütörtök 16:29

Bár már nyár elejétől egyes sajtóhírekben szerepeltetett, de csak július 26-án jelent meg jogszabályban, hogy a gépjárművek hátuljára, vonószerkezetére szerelt kerékpár- szállítókra nem kötelező a szürke rendszám. Molnár László közlekedésbiztonsági szakértőt kérdeztük a változásokról.

hozzászólás

Embertelen hőségtől szenvedtünk a héten

2017. augusztus 06., 10:00

A vasi megyeszékhely még inkább közlekedési csomóponttá válik, közbeszerzést írtak ki egy szakaszának fejlesztésére. Nem árat emelnek a gyártók, hanem a kiszerelési mennyiséget csökkentik, erről is írtunk a héten. Ezenkívül minden napra adott témát az extrém kánikula.

hozzászólás

Szarvasveszély a sztrádán? Az illetékesek szerint a (vad)kerítés nem akadály

2017. augusztus 04., péntek 16:15

RIGYÁC A hét elején egy csaknem 200 kilós gímszarvassal ütközött egy Jeep típusú autó az M7-es autópályán, a 220-as kilométerszelvénynél.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...