Keresési eredmények

Találatok a "Pécs" kifejezésre: 329 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Óriási fordítás - A Diego SC-Fehérvár Kiskút TK női teniszcsapata Pécsen is begyűjtötte a győzelmet

2017. július 20., csütörtök 21:35

PÉCS - A Diego SC-Fehérvár Kiskút TK női teniszcsapata Pécsen is begyűjtötte a győzelmet a Szuperligában, nem akármilyen körülmények között.

hozzászólás

Kollégáit akarta megmérgezni egy pécsi ápolónő

2017. június 23., péntek 15:35

Súlyos testi sértés gyanúja miatt eljárás indult egy pécsi kórház ápolónője ellen, aki a nyomozók szerint meg akarta mérgezni a kollégáit - számolt be az esetről péntekek a hirado.hu.

hozzászólás

Pécs a nyár fénypontja! (x)

2017. június 15., csütörtök 13:44

Több mint 10.000 négyzetméternyi felületet festenek meg fénnyel a Zsolnay Fényfesztiválra érkező művészek június 30. és július 2. között, Pécsett! A fénykarnevál felvonulásán felragyog a belvárosban a 25 állomásból álló Fény Útja, amelyen végigsétálva varázslatos fényfestést láthatunk a mediterrán utcákon. A lenyűgöző, európai szinten is ritkaságnak számító látványosságok mellett több mint 100 ingyenes, szabadtéri program várja a látogatókat.

hozzászólás

Oszlopon hirdet a magányos pécsi egyetemista, barátokra vágyik

2017. május 31., szerda 08:46

Úgy tűnik, az internetes barátkeresés nem jött össze.

hozzászólás

Ruminiék ott lesznek a pécsi országos gálán

2017. május 17., szerda 19:01

A celli Soltis Lajos Színház gyerekstúdiós csoportja szépen sorban legyőzött minden akadályt: a Rumini a Ferrit-szigeten című előadás bejutott a 26. Országos Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó finisébe, ott lesz a pécsi országos gálán.

hozzászólás

Vezet a pároscsatában az Egis Körmend

2017. május 16., kedd 20:37

Bár sokáig jól tartotta magát a Pécs, de néhány perc igazán lendületes játék elég volt a hazai sikerhez, így pénteken akár le is zárhatja a párharcot az Egis Körmend.

hozzászólás

Egyenlített a Körmend, vasi győzelem Pécsett

2017. május 12., péntek 20:35

Bár az első félidő játéka nem ezt ígérte, de a második húsz perc feltámadásával és feljavult védekezésével visszaszerezte pályaelőnyét az NB I-es kosárbajnokság negyeddöntőjének második mérkőzésén, a PVSK otthonában az Egis Körmend.

hozzászólás

Újra pályaelőnyt szeretne az Egis Körmend

2017. május 11., csütörtök 19:52

KÖRMEND A hétvége helyett már pénteken folytatódik az Egis Körmend és a PVSK-PANNOPOWER férfi kosárlabdacsapatainak párharca a bajnoki elődöntőbe jutásért. Ezúttal Pécsett, a Lauber Dezső Sportcsarnokban csapnak össze a felek, a labdát 18 órakor dobják fel.

hozzászólás

Pályán a Falco, a Körmend

2017. május 05., péntek 20:25

Szerdán rajtol a felsőházi rájátszás az NB I.-es férfi kosárlabda-bajnokságban: a Falco a Kaposvárral, a Körmend pedig a Péccsel kezd hazai pályán.

hozzászólás

A nyár operaszenzációja

2017. május 04., csütörtök 19:50

Pécs - Plácido Domingo Classic néven új fesztiválsorozat indul útjára Pécsett, amelyet a tervek szerint évente megismételnének. A június 22-25. között megrendezendő esemény fénypontja a Traviata bemutatója lesz, amelynek férfi főszerepét maga a világhírű tenor énekeli el.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...