Keresési eredmények

Találatok a "Sárvár" kifejezésre: 2004 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Wimmer Roland plébános ezüstmisés hálaadását tartották Sárváron

2017. június 28., szerda 09:30

SÁRVÁR Több mint félezer hívő részvételével került sor Wimmer Roland sári plébános ezüstmisés hálaadására és az azt követő Úrnapi körmenetre Sárváron.

hozzászólás

Okosváros lehet Sárvár?

2017. június 27., kedd 22:09

SÁRVÁR A mesterséges intelligencia, az ipar robotizálása és az okosváros koncepciója is téma volt a Páneurópai Klub előadásán.

hozzászólás

Cukorbetegen is vidáman - Idén 25 éves a sárvári Diabetes Egyesület

2017. június 27., kedd 21:58

SÁRVÁR Tégy többet magadért, cukorbetegen is vidáman címmel szervezett programot az idén 25 éves sárvári Diabetes Egyesület.

hozzászólás

Jubiláltak a sárvári mazsorettek

2017. június 27., kedd 21:51

SÁRVÁR Jubileumi kiállítással emlékeztek a város botforgatói az együttes megalakulásának 25. évfordulójára. Ehhez kapcsolódva zajlott a X. Sárvári Országos Mazsorett Fesztivál és a mazsorettshow is, ahol felléptek az együttes korábbi csoportjai.

hozzászólás

Rába-parti petanque

2017. június 26., hétfő 20:02

SÁRVÁR Összesen 23 triplett indult a Fürdő Kupa petanque-csapatversenyen. A gyermekeknél egy megyehídi-pecöli együttes zárt az élen.

hozzászólás

Szent Iván és India - Mutatjuk, mi történt Sárváron

2017. június 25., 18:00

Idén India és Szent Iván találkozott a hétvégén a sárvári Csónakázótónál. A mólószínpadon és környékén megrendezett hagyományos, éjszakáig tartó tópartin volt csónakos felvonulás, tűzijáték, napközben pedig népi játszóház és koncertek várták az érdeklődőket.

hozzászólás

Hungarikum lett a magyar huszár - Ez volt az első vasi kezdeményezés

2017. június 24., szombat 10:00

Hungarikum lett a magyar huszár, és ennek Sárváron is nagyon örülnek. Nem ok nélkül: az ország egyetlen huszárkiállításának helyet adó Nádasdy Ferenc Múzeum igazgatója volt az egyik felterjesztő.

hozzászólás

Papíron kiesett az NB III-ból a Sárvár

2017. június 16., péntek 18:00

SÁRVÁR Rosszul rajtolt az ősszel, így hiába fejlődött sokat a tavasszal, papíron kiesett a Sárvár FC az NB III-as labdarúgó-bajnokságból.

hozzászólás

Több száz aláírás összegyűlt a fővárossal való közvetlen IC-összeköttetésért

2017. június 14., szerda 18:47

SÁRVÁR A jövő évi menetrendek összeállítása is témája volt a Sárvári Kistérségi Társulás legutóbbi ülésének. A megbeszélésen kiderült, hogy Sárvár felé továbbra sem jár expresszvonat, hiába gyűlt össze több száz aláírás ennek érdekében.

hozzászólás

Tanárokat, tanítókat, oktatássegítőket tüntettek ki pedagógusnap alkalmából

2017. június 13., kedd 18:45

A városháza nagytermében tartotta az önkormányzat a pedagógusnapi ünnepséget, amelyen a város általános és középiskoláinak, valamint óvodáinak tanárait-nevelőit jutalmazták.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...