Keresési eredmények

Találatok a "sport" kifejezésre: 2875 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Világbajnokot vert Rapport

2017. január 22., 21:50

Wijk aan Zee - Szenzáció: Rapport Richárd legyőzte a világbajnok Magnus Carlsent a hollandiai Tata Steel Chess szupertornán.

hozzászólás

Répcelaki pályacsúcsok Ajkáról

2017. január 22., 21:10

A Répcelak Kakuk Levente nélkül is simán, pályacsúccsal nyert Ajkán, a Vasasszonyfa szoros mérkőzésen kikapott az FTC-től a férfi teke Szuperliga 12. - első tavaszi - fordulójában.

hozzászólás

Húsz perc is elég volt a fölényes körmendi győzelemhez

2017. január 22., 20:30

Az első félidőben a játékot lassítva, taktikusan és pontosabban kosárlabdázott a vendégcsapat, még akkor is, ha nagyszünet előtt már átvette a vezetést az Egis Körmend. A hazaiak ritmust váltottak a második felvonásban és állva hagyták a fáradó vendégeket, húsz perc alatt fölényessé téve a különbséget.

hozzászólás

Dániát kiejtve nyolc között a magyarok!

2017. január 22., 20:25

Rouen, Albertville - A franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon bejutott a nyolc közé a magyar válogatott.

hozzászólás

Teremben is otthon volt a Viktória FC

2017. január 22., 20:25

Székesfehérvár - A harmadik helyen végzett a Viktória FC az MLSZ által rendezett két napon át tartó, nyolccsapatos női labdarúgó-teremtornán.

hozzászólás

Kézi vébé: Kiejtettük az olimpiai bajnokot!

2017. január 22., 17:39

Albertville – Fantasztikus, parádés teljesítménnyel rukkolt elő a magyar férfi kézilabda válogatott a franciaországi vébén, ahol óriási meglepetésre megverte Dániát, s nyolc közé jutott! A meccs legjobbja a veszprémi Mikler Roland lett!

hozzászólás

25 éves a Pingvinek jégkorongklubja

2017. január 22., 07:00

A tavalyi esztendő végén ünnepelte megalakulásának 25 éves évfordulóját a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub - nagy utat jártak be a Pingvinek.

hozzászólás

Várják a szurkolók segítségét

2017. január 21., szombat 20:30

A Haladás szurkolói jó ügy érdekében kérték a honi futballdrukkerek és minden jóérzésű ember segítségét. Kérik társaikat, hogy - lehetőségükhöz mérten - segítsenek a súlyos kisagyhiány-rendellenességben szenvedő, hat és fél éves magyarlaki Horváth Botond gyógykezelésében.

hozzászólás

NB III.: edzésben a Sárvár FC

2017. január 21., szombat 20:30

Zalaegerszeg - Az ugyancsak harmadosztályú Andráshida vendégeként játszott edzőmérkőzést a Sárvár NB III-as labdarúgócsapata. A ZTE műfüves pályáján rendezett meccs döntetlennel zárult.

hozzászólás

A Paks vendégeként bukott el a roppant gyengén dobó Falco

2017. január 21., szombat 20:05

Az NB I-es férfi kosárbajnokság 14. fordulójában a gyengén dobó, a második félidőben összeroppanó a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely váratlanul sima vereséget szenvedett Pakson.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...