Keresési eredmények

Találatok a "Sport" kifejezésre: 3439 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Fogadási csalások magyarokkal idehaza és Ausztriában (x)

2017. augusztus 21., hétfő 07:00

A futballista szemszögéből még kevesen láttatták, mi történik egy játékossal a "gyepen kívül", milyen nehézségekkel kell megküzdenie nap mint nap, hogyan keveredhet akár fogadási csalásba is, pusztán azért, hogy megélhetését biztosítsa.

hozzászólás

Futsal: A kemény edzés miatti fáradtság látszott a csapaton

2017. augusztus 20., 18:30

DUNAÚJVÁROS A nyaralás utáni munkakezdés kemény feladat szokott lenni. Az élsportban sincs másképp. A Dunaferr DUE Renalpin FC futsalcsapata az elmúlt szezont ismét ezüstéremmel zárta. A nagy riválisai erősen készülődnek, ezért ők is alapos munkába kezdtek. Schrancz Balázs edző a harmadik hete tartó munkáról és az első felkészülési mérkőzések tapasztalatairól is mesélt.

hozzászólás

Kávé helyett – Nem csak feldob, fogyaszt is!

2017. augusztus 19., szombat 10:00

Van egy gyilkos kombináció a zsírpárnák és a fáradtság ellen. Nem zöld tea, nem is kávé, hanem két olyan készítmény, amit főként sportolók (hobbi és verseny szinten egyaránt) alkalmaznak, de általában külön-külön. Pedig együttesen van egy speciális hatás, amire sokan vágynak: energizálás és fogyás egyben!

hozzászólás

Universiade ELTE SEK-hallgatókkal

2017. augusztus 18., péntek 21:16

SZOMBATHELY A hivatalosan szombaton kezdődő, Tajpejben rendezendő 29. Nyári Universiadén - az egyetemisták-főiskolások világjátékán - az ELTE Savaria Egyetemi Központ négy hallgatója vesz részt.

hozzászólás

A celli döntőben Katus legyőzte Kristont aszteliteniszben

2017. augusztus 17., csütörtök 23:16

Szép sikert ért el, bronzérmet szerzett Szita Márton, a Celldömölki VSE-Swietelsky asztaliteniszezője a nemzetközi szövetség (ITTF) challenge-sorozatának nigériai versenyén.

hozzászólás

Haladás-Viktória az Újpesti TE-t fogadja

2017. augusztus 17., csütörtök 21:00

A női labdarúgó NB I. nyitófordulójában pénteken 18 órai kezdettel a Király Sportlétesítményben a Haladás-Viktória az Újpesti TE-t fogadja.

hozzászólás

Kilenc versenyszámban hirdettek győztest a felsőcsatári sportnapon

2017. augusztus 17., csütörtök 11:08

Felsőcsatár - Kellemes idő, remek hangulat, több száz résztvevő – jól sikerült az idei felsőcsatári sportnap, az önkormányzat hagyományos augusztusi rendezvénye. Este kilenc versenyszámban hirdettek győztest, illetve győzteseket.

hozzászólás

Negyeddöntős az Eb-n az U16-os válogatott

2017. augusztus 17., csütörtök 09:00

SZÓFIA - Hatalmas bravúrt vitt véghez a magyar U16-os fiú kosárlabda-válogatott a korosztály B divíziós Európa-bajnokságának utolsó csoportkörében: hátrányból az utolsó negyedben megfordította a Bosznia-Hercegovina elleni mérkőzést és bejutott a negyeddöntőbe.

hozzászólás

Baji Balázs az atlétikai világbajnoki bronzérem után sem pihen

2017. augusztus 15., kedd 11:57

Baji Balázs abban bízik, hogy a múlt heti, londoni atlétikai világbajnokságon szerzett bronzérme egy új kezdet a pályafutásában.

hozzászólás

Két érmünknek köszönhetően a 30. helyen zártuk az atlétikai vb-t

2017. augusztus 14., hétfő 18:20

BUDAPEST /LONDON A sportág számára borzasztóan fontos, hogy a magyar csapat jól szerepelt a vasárnap zárult londoni atlétikai világbajnokságon, amelyen két érmet szerzett, s nyolcan végeztek a legjobb 16-ban - összegezett Spiriev Attila, a Magyar Atlétikai Szövetség sportigazgatója.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...