Keresési eredmények

Találatok a "szemét" kifejezésre: 123 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Szemétsziget: A Gyöngyös-patakban éktelenkedett a hulladék

2017. március 21., kedd 13:30

Szombathely - Egy házaspár tett bejelentést: a kiskertjük mögötti patakban sok szemetet találtak. A hatóság gyorsan intézkedett.

hozzászólás

Vécécsészétől az építési törmelékig van minden az út szélén

2017. március 20., hétfő 19:55

A tavasz gyönyörű évszak! Sorra nyílnak a kerti és vadvirágok a természetben. Csak egy dolog zavarja a szemet, az út menti szeméthegyek is "virágzásnak" indulnak!

hozzászólás

Könyv ne vesszen el!

2017. március 18., szombat 07:00

Nem szeretem, ha a könyvek sorsa az enyészet! Még akkor sem, ha nem tűz, hanem sokkal hétköznapibb dolog emészti el azokat: mint például a szemét.

hozzászólás

Gátlástalan szemetelés

2017. március 13., hétfő 16:54

Darvastó – A Nyirád és Tapolca közötti útvonalon, a közeli erdő sávjánál olyan mértékű a szemetelés, amit nem lehet nem észrevenni.

hozzászólás

Tavaszi nagytakarítás - Az Őrségi Nemzeti Park rendbe tette a környéket

2017. március 05., 20:55

Pankasz, Felsőjánosfa- Elolvadt a hó már a leghűvösebb zugokban is, ez pedig azt is jelenti, hogy láthatóvá válnak az "elejtett" dobozok, papírok. Ezúttal sem nézték tétlenül az Őrségi Nemzeti Park munkatársai.

hozzászólás

Használt pelenka, sörös doboz – Rengeteg a szétszórt hulladék Vasszécseny mellett

2017. március 03., péntek 10:48

Csempeszkopács és Vasszécseny között – egy földút lehajtójának közelében – nem túl szívderítő látvány tárult elénk: a földút két szélén megannyi szemét lapult a bokrok alatt. Láttunk használt pelenkát, zsáknyi sörös dobozt és kisebb hadseregnek elegendő elvásott cipőt…

hozzászólás

Élelmiszereink húsz százaléka megy kárba

2017. február 22., szerda 10:56

A világ élelmiszertermelésének egyötöde vész kárba amiatt, hogy az emberek a szükségesnél többet fogyasztanak, és mert az élelmiszerek egy része a szemétbe kerül - állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport.

hozzászólás

Hamarosan pokoli körülmények lesznek a Föld körül

2017. január 12., csütörtök 08:00

Az űrszemét egyes elméletek szerint nemsokára ellehetetleníti az űrutazást. Becslések szerint többmillió apró darab kering szédületes sebességgel a Föld körül.

hozzászólás

Megváltozott a szelektív szemét begyűjtésének időpontja!

2017. január 05., csütörtök 12:40

Csákberény – Hiába rakták ki a szelektív szemetet a szokásos időpontban, nem jött a kukásautó. Januártól logisztikai okok miatt változik a szállítás időpontja három településen.

hozzászólás

Hulladék az udvarban

2016. december 28., szerda 21:50

Veszprém - Háztartási szemetet és gumit égetett a tulajdonos egy veszprémi udvarban, jelezte egy olvasónk az ott található hamukupac alapján.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...