Keresési eredmények

Találatok a "Szentgotthárd–" kifejezésre: 1234 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Jurták, lovasok - Történelmi fesztivál öt napon keresztül

2017. július 26., szerda 19:30

SZENTGOTTHÁRD - A városban továbbra sem áll meg a kulturális élet. Már folynak a nyár egyik legnagyobb eseményének előkészületei, hiszen a hétvégén 15. alkalommal rendezik meg a Szentgotthárdi Történelmi Napokat.

hozzászólás

Falunap összefogással Máriaújfaluban

2017. július 25., kedd 10:24

Szentgotthárd - A Szentgotthárd-Máriaújfalu Városrészi Önkormányzat, a Máriaújfaluért Egyesület és a Helyi Vöröskereszt Alapszervezet idén is megrendezte a településrész falunapját, melynek sikeréhez – anyagi támogatással – hozzájárult a Vas Megyei Önkormányzat is.

hozzászólás

Négyszáz vasi zarándok imádkozott Máriacellben

2017. július 25., kedd 10:16

Szentgotthárd - Tizedik alkalommal indult gyalogos zarándoklat Szentgotthárdról Máriacellbe a Keresztény Megmozdulásokért Egyesület Szentgotthárd szervezésében. Az ötnapos, 180 kilométeres távot ötvennyolcan teljesítették.

hozzászólás

Úton szemerkélő esőben, Szent Kristóf segedelmével

2017. július 23., 20:46

Az egyetemes katolikus egyház július 25-én tartja Szent Kristóf ünnepét, aki a tizennégy segítő szent egyike, - többek között - az autó- és motorvezetők védőszentje.

hozzászólás

Film és sok zene a művészeti szabadnapokon

2017. július 23., 09:30

Szentgotthárd Elkészült az idei, immár harmadik Tájidegen félfesztivál programja és már nyomtatásban is megjelent a programfüzet - tájékoztatott w. Horváth Tibor, a művészeti szabadnapok alcímű program megálmodója és főszervezője.

hozzászólás

Kivirágzott Szentgotthárd - benevezett a város a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyre

2017. július 20., csütörtök 17:30

SZENTGOTTHÁRD - A település is benevezett a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyre. A szakmai zsűri Tubolyné Balázs Nóra okleveles táj- és kertépítészmérnök vezetésével szerdán ismerkedett meg Szentgotthárd parkjaival, közterület-fenntartási fejlesztéseivel.

hozzászólás

Újraálmodják a szentgotthárdi kaszagyárat

2017. július 20., csütörtök 17:14

SZENTGOTTHÁRD - Három napra Szentgotthárdra "költözött" a nyári egyetem néhány hallgatója. Minden évben más városban készítenek terveket, idén a kaszagyár rehabilitációjáról gondolkodnak együtt.

hozzászólás

Feléled Szentgotthárd város múltja

2017. július 20., csütörtök 17:04

SZENTGOTTHÁRD - Július 26-30- között újra átélhetjük a múlt történéseit Szentgotthárd utcáin – jön a Történelmi Napok.

hozzászólás

Szentgotthárd - Az ipar növeli a vonzerőt

2017. július 20., csütörtök 16:57

SZENTGOTTHÁRD - Az autó- és motorgyártás, az ipar hatással van a település arculatára, életére, gondolkodására - Huszár Gábor polgármester arról beszélt, miként jelentkezett ez a legnyugatibb kisvárosban.

hozzászólás

Blues-on innen, rock-on túl Gotthárdon

2017. július 09., 08:22

Szentgotthárd - Huszonnyolcadik alkalommal várta a blues és rock szerelmeseit a szentgotthárdi Hopplá Fesztivál. A várkertben öt zenekar szórakoztatta a nagyérdeműt.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...