Keresési eredmények

Találatok a "szerződés" kifejezésre: 150 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Októbertől ingyen függetleníti a szolgáltató a telefonokat!

2017. augusztus 14., hétfő 11:55

A mobilszolgáltatók kötelesek lesznek október 24. után a határozott idejű szerződések lejártát követően ingyen feloldani a csomagban adott mobilkészülékek kártyafüggését.

hozzászólás

Mik a követelmények egy gépjármű adásvételi szerződéssel szemben? (x)

2017. május 01., hétfő 10:26

Napjainkban is megállíthatatlanul növekszik a forgalomban részt vevő gépjárművek száma, ezzel együtt egyre több esetben képezhetik átruházás tárgyát is. Egy ilyen megállapodásnak azonban számos formai, illetve tartalmi követelménynek is meg kell felelnie ahhoz, hogy a szerződő felek akarata a járműnyilvántartásba is bekerüljön.

hozzászólás

Évi 300 millió a Haladás futballcsapatának

2017. április 21., péntek 10:40

Egy plusz egy évre szól a megállapodás, évi 300 millió forint a támogatás összege. Tóth Miklós, Völgyesi Zsolt és Hende Csaba nyilatkozata.

hozzászólás

Aláírták a Puskás Stadion építéséről szóló szerződést

2017. március 28., kedd 18:35

Budapest - Hétfőn a beruházó Nemzeti Sportközpontok és a kivitelezést elnyert konzorcium aláírta az új Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójának tervezéséről és kivitelezéséről szóló szerződést, tudatta közleményében a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja.

hozzászólás

EU-csúcs - Aláírták az évfordulós nyilatkozatot

2017. március 25., szombat 12:17

Az Európai Unió tagországainak állam-, illetve kormányfői, valamint az uniós központi intézmények vezetői szombaton délelőtt Rómában aláírták azt a közös nyilatkozatot, amelyben kiállnak az unión belüli együttműködés folytatása, az EU előtt álló példátlan kihívások jövőbeni közös kezelése mellett.

hozzászólás

Egy nagy hatású törvény

2017. március 10., péntek 19:55

1920. június 4. a magyar történelem legsötétebb napja. Az első világháborút lezáró trianoni békeszerződés (hivatalos nevén Párizs környéki békeszerződések) Magyarországot súlyosan büntette. Ezért nálunk leginkább békediktátumként emlegetik a különböző források.

hozzászólás

Rob Pallinnal hosszabbított az Innsbruck

2017. március 06., hétfő 20:05

Az EBEL rájátszásából vasárnap kiesett Innsbruck hétfőn bejelentette, meghosszabbította Rob Pallin szerződését.

hozzászólás

A házassági szerződéssel időt, pénzt és lelki sérülést is spórolhatunk

2017. február 16., csütörtök 15:12

Nagykanizsa – El tudja képzelni, hogy válóper során a gyerek játékairól vagy arról vitázzon, kit illetnek a befőttek? Mások sem hitték volna, de megtették. A házassági szerződéssel viszont elejét lehet venni annak, hogy lemenjünk kutyába.

hozzászólás

Pályázatot sürgetnek a kőszegiek

2016. december 29., csütörtök 15:07

Kőszeg- Ritkulnak a találkozások a testvérvárosok képviselőivel - pályázati lehetőségek felkutatását sürgeti a Kőszegi Testvérvárosi Egyesület.

hozzászólás

Kgfb: éjfélkor egy fontos határidő lejár

2016. december 01., csütörtök 08:00

Zalaegerszeg - Már csak a mai nap maradt szerződésük felmondására azoknak az autósoknak, akiknek kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása (kgfb) január 1-jei évfordulós, és úgy döntenek, hogy az idei kampányban biztosítót szeretnének váltani - hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...