Keresési eredmények

Találatok a "Vas Népe" kifejezésre: 840 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Újabb hármas ikrek születtek Szombathelyen - Erről írtunk a héten

2017. május 28., 09:00

SZOMBATHELY - Csupa izgalommal telt a hét Vas megyében. A Hangszert a kézbe! interaktív kiállításon könnyűzenei hangszerekkel ismerkedhettek kicsik és nagyok, hármas ikrek születtek és kötelező szervizdíjat vezetnének be, amely a dolgozók markát ütné. De egy rossz szomszédságról is beszámoltunk.

hozzászólás

Vajon miért mellőzték oly sokáig Rumi Rajki Istvánt?

2017. május 11., csütörtök 09:00

A harmincas évek utolsó éveiben a magyar szobrászat élvonalába tartozott egy művész, akit nemcsak a magyar művészeti köztudat, de szűkebb pátriája, Vas megye is jószerivel kivetett magából. Rumi Rajki Istvánról, a Rumban született, s hosszú ideig Szombathelyen élt szobrászról van szó. A művész mellőzéséről harminc éve így írt a Vas Népe.

hozzászólás

Kígyózó sorok a pénztáraknál, megtelt parkoló - Ilyen volt a Vas Népe kuponnap

2017. május 08., hétfő 07:00

SZOMBATHELY - Nagyon sokan kihasználták a Vas Népe és a Family Center közös bevásárlónapja nyújtotta kedvezményeket. Nemcsak az üzletekben, a kávézóban és a kebabosnál is megállás nélkül szolgálták ki a vásárlókat.

hozzászólás

A kupon napja

2017. május 04., csütörtök 20:13

SZOMBATHELY - Ön is megtalálta az újsághoz csatolt kuponfüzetet, ugye? Tegye el jól, hogy holnap hihetetlen kedvezményekkel szerezhesse be a nyár legmenőbb kellékeit!15 üzlet, 20-50 százalék kedvezmény, rengeteg termék - és ez mind egy helyen.

hozzászólás

Nagyot szakítottak! - Mutatjuk a vasi nyerteseket

2017. április 28., péntek 07:34

A nagy fődíj sok embert megmozgatott, rengetegen jelentkeztek a Most nagyot szakíthat a Vas Népével! elnevezésű játékunkra.

hozzászólás

Hihetetlen akciókkal készülhet fel a nyárra!

2017. április 25., kedd 21:04

Szombathely - Közös bevásárlónappal készül a Vas Népe és a szombathelyi Atrium Family Center.

hozzászólás

Tegyék le a névjegyüket! – A nyitás óta élénk az érdeklődés a II. Vas Népe Állásbörzén

2017. április 19., szerda 11:07

Szombathely – A II. Vas Népe Állásbörze helyszíne ma egész nap az Agora – Művelődési és Sportház. 32 kiállító mintegy 2500 álláshellyel várja az érdeklődőket 10 és 17 óra között.

hozzászólás

Állásbörze: bárki találhat munkát

2017. április 18., kedd 22:00

Szombathely - Második alkalommal szervez állásbörzét a Vas Népe a megyeszékhelyen. A kiállítói helyek mind elkeltek: 32 standnál, összesen 2500 kiadó álláshellyel várják ma leendő munkatársaikat a cégek. 10-től 17 óráig kereshetik fel a munkáltatók képviselőit, ha kilátogatnak a sportházba.

hozzászólás

Adj (új) esélyt magadnak! - Vas Népe Állásbörze a régió legnagyobb munkáltatóival

2017. április 18., kedd 10:35

Szombathely - Közelebb hozni egymáshoz a munkaadókat és az álláskeresőket, megoldást kínálni a foglalkoztatóknál jelentkező munkaerőhiányra. Egyebek között ezt a célt szolgálja a Vas Népe állásbörzéje.

hozzászólás

Kivágott vasvári fák, száguldás és új szakácskönyv - Erről írtunk a héten

2017. április 09., 08:00

SZOMBATHELY - Kiemelkedően sok autó jár Vas megye útjain - de föl vagyunk-e készülve az autóáradatra? És vajon miért volt szükség Vasváron a nagyszabású fakivágásra? Az izgalmak után jól jön egy édesség, hát még, ha fogyókúrás: a PLT legújabb szakácskönyvéből. A hét eseményeiből válogatunk.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...