Körmend

2015.04.17. 17:44

Manómenet kakaóval - A körmendi Dienes ovi először rendezett tavaszköszöntőt

Körmend - Manók és tündérek szállták meg pénteken délután Körmend főterét: körtánccal köszöntötték - vagy inkább próbálták előcsalogatni a tavaszt.

Szendi Péter

A körmendi Dienes Lajos utcai óvoda az idén először rendezte meg a Tavaszváró Tündér- és Manófesztivált, amelynek egyik fénypontjaként a manónak öltözött kisfiúk és tündérnek öltözött kislányok kivonultak a főtérre. A nagy napot nagy készülődés előzte meg: a szebbnél szebb manó- és tündérkosztümök az anyukák, apukák, nagyszülők (stb.) keze munkáját dicsérik, de nyilván segítettek a kicsik is. A főtéri körjáték során mindenki beléphetett Meseország kapuján, a kaput persze az óvónők tartották. Az óvoda udvarán a játék mellé kalács és kakaó járt aleendő oviosoknak is , benn közben hangolt a Kakaó zenekar, amelynek frontembere, Mihály Péter színész-rendező itt, Körmenden volt óvodás.



Tündérek és manók a körmendi főtéren. Nagy Délia és Bindis Bence mindjárt belépnek Meseország kapuján. A Dienes ovi először rendezett tavaszköszöntőt, vagy inkább tavaszcsalogatót
Fotó: Szendi Péter


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!