Körmend

2014.11.21. 20:50

Nagy durranásra készülnek a körmendi spinning fanok

Adott egy új sportcsarnok és adott 128 fanatikus sportbarát, akik Guinness rekordot szeretnének dönteni.

Markó Petra

December 5-e és 7-e között ismét benépesül a Kossuth Lajos utcai szentély- 50 órán át tekernek majd a helyi Egis Gyógyszergyártó cég dolgozói, családjaik és barátaik valamint a helyi spinning klub tagjai.

Bár a figyelem középpontjába a biciklisták lesznek egyéb programok is színesítik a rendezvényt. Fellépnek helyi zenekarok, dj-k,lesznek szűrőprogramok, szimulációs játékok, véradás és az egészséges életmódhoz kapcsolódó előadások.

A rendezvényre olyan neves személyeket sikerült megnyerni, mint- a sokak által az egyik legnagyobb magyar sorozatból ismert- Deutsch Anita, aki jelenleg spinning edzőként is tevékenykedik, érkezik Varró Gyula – a Coca Cola Testébresztő programjának a nagykövete valamint tiszteletét tesziKropkó Péter is– aki az első IRONMAN volt Magyarországon.

Szupper Péter, a rendezvény szervezője elmondta: hatalmas dolog ez mindenkinek, két hónapja készülnek már ráés ahogy egyre jobban közeledik a megmérettetés időpontja látja a kihívást az arcokon. Nem az fog számítani, hogy egy egy óra alatt, hogyan teljesít valaki, hanem, hogy az utolsó pillanatokban is fent maradjon mindenki a biciklin és folyamatosan menjen a pedál. A kihívás legnagyobb ellensége a fáradtság lesz, hiszen éjszaka sem állhat le a láb. Hogy sikerül-e teljesíteni? Két hét múlva kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!