Körmend

2015.08.24. 16:40

Városi érdek a rendészeti képzés

Körmend - Egyenes tartású fiatalok egyenruhában, tisztelgő sorfal: emlékezetes marad a rendészeti szakközépiskola 25. tanévzárója.

Kozma Gábor

A közelmúltban tartott parádé nem csak látványosra, de bensőségesre is sikeredett. Láthatóan meghatódtak mind a tanítványok, mind a szülők az eskütételkor, s akkor is, amikor dr. Hollósi Gábor parancsnok, az intézmény vezetője megyezászlót vehetett át. Bebes István polgármester méltatta a 25 éves intézményt és azt, hogy nagyban hozzá járult a közbiztonság erősítéséhez. Mint mondta, a város profitál a rendészeti létéből, cserébe minden olyan támogatást megad, ami szükséges.

– Nem árt arra emlékeztetni, hogy Körmend sújtott az utazó bűnözéstől. A rendészetisek ellenőrzései hozzá járulnak ahhoz, hogy elriasszák környékünkről a gyanús személyeket. De számíthatunk rájuk akkor is, ha ünnepelünk, vagy segíteni kell, árvíz fenyeget. Városi érdek a rendészeti képzés, támogatjuk – fogalmazott a polgármester.

Címkék#Körmend

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!