Sport

 • cikk kép
  Parádézott a Falco! - Elvette az Alba pályaelőnyét a szombathelyi együttes

  SZÉKESFEHÉRVÁR Az Alba Fehérvár-Puebla+-Falco-Vulcano Energia KC Szombathely mérkőzéssel megkezdődött a döntő az NB I-es kosárlabda-bajnokságban. Az egyik fél három megnyert meccséig tartó csata első felvonását megnyerte a Falco!

 • cikk kép
  Nyert Körmenden, nagyot lépett a bronz felé a ZTE

  KÖRMEND - Jól kezdett az Egis Körmend, de Lenzelle Smith hiányában eleve rövidebb rotációval játszott, majd sérülés miatt Gibbs is kiesett, a ZTE viszont jó ritmusban, pontosan és sokkal inkább csapatként kosárlabdázott, teljesen megérdemelten nyerte meg idegenben a férfi kosárlabda-bajnokság bronzcsatájának első felvonását.

 • cikk kép
  Körmend-ZTE a bronzéremért

  KÖRMEND - Szerdán kezdődik a bronzcsata Körmenden, ahol az Egis Körmend a Zalakerámia ZTE KK együttesét látja vendégül. A valamelyik gárda második győzelméig tartó párharc első mérkőzésén 18 órakor dobják fel a labdát.

 • cikk kép
  Kezdődik a kosárdöntő: Alba Fehérvár-Falco KC

  SZOMBATHELY - Szerdán 19 órás kezdéssel az Alba Fehérvár-Puebla+-Falco-Vulcano Energia KC Szombathely mérkőzéssel megkezdődik az egyik fél három megnyert meccséig tartó döntő a 2016/2017-es NB I-es kosárlabda-bajnokságban (M4 Sport).

 • cikk kép
  Szerdán rajtol a Körmend-ZTE párharc is a bronzért

  Szombaton eldőlt, hogy az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság fináléját a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely az Alba Fehérvárral vívja, az Egis Körmend ellenfele pedig a bronzcsatában a ZTE lesz.

 • cikk kép
  Már újra edz, készül a fináléra a Falco KC

  Meglepően biztosan, söpréssel, 3-0-val lépett túl megyei riválisán, az Egis Körmenden a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely az NB I-es kosárlabda-bajnokság elődöntőjében. A sikeredző, Szrecsko Szekulovics összegzi az elődöntő történéseit.

 • cikk kép
  Erősen vitatott esetek - A harmadik Falco-Körmend csatának is van utózöngéje

  Az Egis Körmend kosárcsapata kedden a harmadik elődöntős mérkőzését is elvesztette a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ellen - így a Falco 3-0-val jutott a fináléba. A piros-feketék a találkozó után a jegyzőkönyvben rögzítették óvási szándékukat, szerdán pedig hivatalosan is beadták az óvást.

 • cikk kép
  Söpréssel mentek tovább - A Falco KC harmadszor is legyőzte a Körmendet, bejutott a döntőbe

  Az NB I-es kosárlabda-bajnokság elődöntőjének, egyben vasi rangadójának harmadik felvonásán is legyőzte a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely az Egis Körmendet, bejutva a fináléba.

 • cikk kép
  Jöhet a harmadik: Falco KC-Körmend

  Kedden az Arena Savariában folytatódik a vasi klasszikus, az NB I-es kosárbajnokság elődöntője: a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 18 órakor fogadja az Egis Körmendet (M4 Sport). Ha nyer a Falco, akkor bejut a fináléba.

 • cikk kép
  SZoESE: szép zárás - Idegenbeli győzelem Szolnokon

  Szép idegenbeli győzelemmel zárta a 2016/2017-es szezont a Szombathelyi Egyetemi SE amatőr NB I-es női kosárlabdacsapata.

 • cikk kép
  Körmenden is a Falco győzött az elődöntőben

  Többször is ellépett a találkozón ellenfelétől az Egis Körmend, amely tanult a szerdai hibáiból, de a Falco mindig felzárkózott és a végét is valamivel jobban bírta az embert próbáló ütközetnek. Kicsivel több szerencséje is volt a vendégcsapatnak a végjátékban, így nagy lépést tett a bajnoki finálé felé.

 • cikk kép
  Második felvonás: Körmend-Falco - Szombaton ismét összecsapnak

  Szombaton 18 órás kezdéssel Egis Körmend- Falco-Vulcano Energia KC Szombathely mérkőzést rendeznek az NB I-es kosárlabda-bajnokság elődöntőjében.

 • cikk kép
  Falco-Körmend: kezdődik! - A döntőért harcol a két kosárlabdacsapat

  SZOMBATHELY - Megkezdődik a vasi derbi az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság elődöntőjében: szerdán 20 órakor rendezik a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely-Egis Körmend szomszédvári rangadó első felvonását az Aréna Savariában (M4 Sport).

 • cikk kép
  Szerdán kezdődik a Falco-Körmend

  SZOMBATHELY Szerdán, a televíziós közvetítés (M4 Sport) miatt, 20 órakor kezdődik a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely- Egis Körmend elődöntős kosárcsata első felvonása az Arena Savariában.

 • cikk kép
  SZoESE: fájó hazai vereség

  SZOMBATHELY Fájó vereséggel folytatta az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokság alsóházi rájátszását a SZoESE.

 • cikk kép
  Továbbment a Falco - Kaposváron zárták le a negyeddöntős párharcot a vasiak

  Kaposvár - Az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjénak negyedik felvonásán a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a Kaposvár vendégeként nyert, így továbbjutott a négy közé.

 • cikk kép
  A Körmend lezárná a negyeddöntőt

  KÖRMEND Pénteken az NB I-es férfi kosárlabda-bajnoki negyeddöntők negyedik fordulóját rendezik. Az Egis Körmend, amely 2-1-re vezet a páros csatában, a Pécsi VSK-PANNONPOWER vendége lesz. A labdát 18 órakor dobják fel.

 • cikk kép
  Ismét Kaposváron a Falco KC

  Szombathely - A negyeddöntő negyedik felvonásán a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely pénteken 18 órakor Kaposváron lép pályára - ha nyer a szombathelyi gárda, akkor lezárja a párharcot.

 • cikk kép
  Vezet a pároscsatában az Egis Körmend

  Bár sokáig jól tartotta magát a Pécs, de néhány perc igazán lendületes játék elég volt a hazai sikerhez, így pénteken akár le is zárhatja a párharcot az Egis Körmend.

 • cikk kép
  Nagyot küzdött a Kaposvár, de ismét vezet a Falco

  Az NB I-es kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének harmadik felvonásán a Falco KC Szombathely. nagy csatában gyűrte le a Kaposvárt.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...