Kosárlabda

2015.07.31. 16:49

Két edzőmérkőzés - Munkában a férfi kosárlabda-válogatott

Szlovéniában, a szerbek elleni két edzőmérkőzéssel folytatja a munkát a magyar férfi kosárlabda-válogatott.

Tóth Gábor

Szlovéniai edzőtábor színesíti a magyar férfi kosárlabda-válogatott összetartását. A szűkített keret Kranjska Gorában három edzésen, két edzőmérkőzésen vesz részt – mindkétszer a világbajnoki ezüstérmes Szerbia lesz az ellenfél. Vasárnap 19.30-kor, hétfőn pedig 12.30-kor kezdődik a találkozó. Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány fiatal kerettel utazott Szlovéniába, így a Falco két tehetsége, Perl Zoltán és Bognár Kristóf is felszállt a buszra. Több rutinos játékos ezúttal kimaradt az utazó keretből, így például a Körmend két kosarasa, Ferencz Csaba és Tóth Norbert – ha a válogatott visszatér Magyarországra, ismét csatlakoznak a csapathoz. A szintén falcós Váradi Benedek sérüléssel bajlódik, majd jövő héten kapcsolódik be a munkába.

Kedden aztán Kecskeméten folytatja a felkészülést a keret, a hét második felében pedig kétszer csap össze Portugáliával. Pénteken Kecskemét (18.00), vasárnap pedig Szolnok (18.00) ad otthont az edzőmérkőzéseknek. A kecskeméti, illetve szolnoki meccseken Báder Márton, Dénes Gábor és Fodor Márton elbúcsúzik a válogatottól.

Címkék#kosárlabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!