Kosárlabda

2013.05.08. 17:50

Két vasi kadetcsapataz országos döntőben

Péntektől vasárnapig a házigazda Körmend és a Szombathely U16-os fiú kosárlabdacsapata is résztvevője lesz a korosztály országos nyolcas döntőjének.

Selejtezők, alapszakasz, és rájátszás után az országos döntőhöz érkezett a legjobb U16-os fiú kosárlabdacsapat.  A nyolcas finálé rendezési joga a Körmendi Törpördögöké lett. A házigazdákon kívül a Szombathelyi Sportiskola, a Vasas Akadémia, a MAFC, az Alba Regia, a Bp. Honvéd-Zuglói Sasok, a Pécs és a Szedeák  alkotja a mezőnyt. Pénteken a negyeddöntőket bonyolítják le, a párosítás a rájátszás végeredménye szerint alakult ki. Ilyen a sors: a negyedik helyen záró Szombathely az ötödik Körmenddel találkozik 14 órakor. Így csak az egyik, a győztes csapat szállhat harcba  szombaton az 14. helyért. A folytatás is playoff-szerű, tehát a győztes a következő mérkőzését az  első helyen bejutott Vasas és a nyolcadik MAFC találkozó győztesével vívhatja, a két vesztes pedig az 5-8. helyért csatázik tovább.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!