Kosárlabda

2015.07.06. 18:30

Portugália ellen hangolt az Eb-re az U20

Székesfehérvár – Lejátszotta utolsó edzőmérkőzését a B divíziós fiú kosárlabda Európa-bajnokság nyitánya előtt a magyar U20-as válogatott.

Horváth Erika

Csütörtökön megkezdődik Székesfehérváron a B divíziós U20-as kosárlabda Eb. Poór Péter együttese hétfőn este lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a már szintén a helyszínen tartózkodó portugál válogatott ellen. (Egy hete Portugáliában egy győzelem és egy vereség volt az egymás elleni mérleg.) Ezúttal magabiztosan, 65-44-re győztek a magyarok, ami nem csoda, hiszen ismét ott volt a pályán a két szombathelyi meghatározó játékos, Perl Zoltán (17/3), valamint Váradi Benedek (10). (Perl kisebb bokasérülés után tért vissza, Váradi, a válogatott kapitánya pedig a legutóbbi meccsen pihenőt kapott.) Hétfőn nem lépett pályára a harmadik szombathelyi, Bazsó Brúnó, aki még Portugáliában zúzódást szenvedett, és egyelőre rehabilitációs munkát végez. Szerda estig kell megnevezni a 12-es keretet, akkorra kiderül hogy Brúnóra is számíthatnak-e a szakvezetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!