Kosárlabda

2014.12.16. 20:20

Vereséggel zárt a Szombathelyi Egyetemi SE női kosárcsapata

Szombathely - Vereséggel zárta évet az egyetemi bajnokságban a Szombathelyi Egyetemi SE női kosárcsapata.

Tóth Gábor

Szombathelyi Egyetemi SE–Pécsi TE-PEAC 54-67 (15-25, 12-16, 17-8,10-18).

Szombathely, 50 néző, női egyetemi kosárlabda-mérkőzés, vezette: Esztergályos, dr. Magyari.

SZoESE: CZINDER 18/3, Gusztafik 12, GYURICZA 9, Handler 7/3,Uszkai –. Csere: Tóth 6, Németh 2, Gősi –. Edző: Szabó László.

Czinder Adrienn remek formában kosarazta végig a szezont. Fotó: Szendi Péter

Az első negyedben a Pécs remekül dobott kintről, míg a hazaiak gyengébben céloztak. A második negyedben már javult a szombathelyiek játéka, de a tempót továbbra is a pécsiek diktálták (20. perc: 27-41). Fordulás után folytatta a felzárkózást a SZoES, feljött öt pontra (30. perc: 44-49), de a rutinos ellenfél az utolsó játékrészben bebiztosította a győzelmét.

A SZoESE négy győzelemmel, két vereséggel a hét csapatot felvonultató nyugati csoport 2. helyén áll. Idén már nincs több meccs, a bajnokság februárban folytatódik. Mint azt Szabó László edző elmondta, csapata eddigi teljesítményével összességében elégedett. A cél azonban a jelenlegi jó pozíció ellenére nem változott: négy között kell zárni az alapszakaszt – így ugyanis a felsőházban kezdhetné a rájátszást a SZoESE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!