Szombathelyi kosárlabda

2015.03.29. 07:19

Kikapott a Falco II.

Az NB I. B csoportos férfi kosárlabda-bajnokság 21. fordulójában a rutinos Pápa vendégeként szenvedett vereséget a fiatal Falco II.

Tóth Gábor

A 6. Pápa fogadta a 7. Falcót. A hazaiak a felsőházért harcolnak, a keretükben több volt, a Falcóban és a Körmendben is megfordult NB I-es játékost vonultatnak fel – és a Falco II. elleni meccsnek is abszolút esélyesként futottak neki.

Motax-Concordia KC Pápa–Falco-Trend Optika KC Szombathely II. 87-71 (24-19, 25-18, 16-15, 22-19)

Pápa, 200 néző, NB I. B csoportos férfi kosárlabda-mérkőzés, vezette: Válé F., Gyuris P., Vida B.

Pápa, legjobb dobók: Ács 17, Szanati 17, Henrik 13/6.

Falco: Tóth D. 4, Simon K. 8, Hódi 16/12, Bazsó 19/6, Bagó 9. Csere: Popgyákunik 6/6, Varga M. 12, Gábor –, Németh A. –, Bereczki 5/3, Galambos –. Edző: Váradi Attila, Kéri Péter.

Bazsó Brúnó 19 pontig jutott. Fotó: Unger Tamás

A rutinos, jó játékerőt képviselő hazaiak remekül kezdtek, a folytatásban is uralták a meccset, végig jó teljesítményt nyújtottak. Bár a fiatal szombathelyi gárda a második félidőben nagyobb erőbedobásra készette vendéglátóját, de a Pápa így is biztos, megérdemelt győzelmet aratott az ezen a napon sok hibát vétő szombathelyiek ellen.

Váradi Attila: – Nagyon tanulságos mérkőzésen maradtunk alul. Nagyobb rutinnal rendelkező ellenfelünk jól vette észre és torolta meg még a legkisebb hibáinkat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!