Kőszeg

2016.12.30. 16:05

Aranybánya a csoport - A kőszegi táncosok több éremmel tértek haza

Kőszeg - Újabb aranyérmekkel és számos kupával tértek haza a Be-Jó táncosai - ezúttal a fővárosból.

Turbók Attila

Három korcsoporttal vett részt a kőszegi Be-Jó tánc-együttes a legutóbbi, zuglói Országos Amatőr Táncfesztiválon, ahol 35 város 1400 versenyzője lépett a világot jelentő deszkákra . A kőszegi lányok öt arany, egy ezüst minősítést, valamint három különdíjat is összetáncoltak . A legkisebbek arany minősítést kaptak színpadi látványtánc kategóriában az Isztambul című formációra, melyet Kumánovich Kata énekelt, míg majorette kategóriában a Pom-pomádé című előadást ezüstre értékelte a zsűri.

A Be-Jó legutóbbi eredménye: öt arany, egy ezüst és három különdíj
Fotó: VN

- A 7.-10. osztályos korcsoport volt a legsikeresebb. A Saltarello című történelmi társastánc arany minősítést és egy Zugló-kupát ért, míg a frissiben elkészült Emergency című majorette produkciójukkal az arany minősítés mellett még egy Budapest-kupát is elhoztak - mondta büszkén a kőszegi csapat vezetője, Horváth Márta. A profi táncosok sem panaszkodhattak. Tolnay Veronika énekével előadott legújabb majorette táncuk Táncolj! címmel és a Welcome to Burlesque című legyezős színpadi látványtáncuk is arany minősítést szerzett, valamint ez utóbbi táncos formáció megkapta a Zugló-kupát is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!