Kőszeg

2014.08.19. 14:38

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatta a kőszegi jelöltjeit is

Kőszeg - A Jobbik Magyarországért Mozgalom keddi sajtótájékoztatóján bemutatta a kőszegi jelöltjeit is.

Bajdó Bettina

 

Fotó: Timár Gergely

Bana Tibor, a Jobbik Vas megyei elnöke elmondta, hogy Kőszeg az elmúlt évek során nem tudta kihasználni földrajzi fekvéséből és kultúrtörténeti gazdagságából fakadó előnyeit. Hozzáfűzte: Rába Kálmán személyében a Jobbik olyan polgármesterjelöltet indít a városban, aki a megyei közgyűlésben eddig is kiállt a kőszegiek és környékbeliek érdekeiért. Bana Tibor úgy fogalmazott: bátran állíthatja, hogy polgármesterként is kellő alázattal és elszántsággal dolgozna Kőszegért. Rába Kálmán polgármesterjelöltként a város vonzerejének további fejlesztését, valamint magas hozzáadott értékű termékeket előállító cégek Kőszegre csábítását tűzte ki célul. Molnár László, a kompenzációs lista második helyezettje érdekszövetségbe tömörítené a helyi vállalkozókat, melynek képviselője tanácskozási joggal állandó résztvevője lenne a képviselő-testületi üléseknek.

Körzetenként indulók: 1. Gróf Péter, 2. Vizsolyiné Berács Beáta, 3. Rába Kálmán, 4. Mikus Ágnes, 5. Ghenta Attila, 6. Krály Martin, 7. Benkő Péter, 8. Molnár László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!