Kőszeg

2014.08.06. 10:40

Ismét Huber László a Fidesz polgármesterjelöltje Kőszegen

Ismét Huber László a Fidesz polgármesterjelöltje Kőszegen -jelentette be Ágh Péter, a térség választókerületi elnöke és Básthy Béla a kormánypárt helyi elnöke.

Cseszkó Tamás

A kőszegi Városháza előtt mutatták be a Fidesz régi-új polgármesterjelöltjét, Huber Lászlót, aki jelenleg is a település első embere, 2006. óta dolgozik polgármesterként.

- Huber László polgármester, Básthy Béla alpolgármester, és a mögöttük álló képviselői csapat a garancia arra, hogy a Kőszeg előtt álló további jelentős fejlesztések meg tudnak valósulni - hangsúlyozta Ágh Péter, a Fidesz Észak-Vas megyei választókerületi elnöke.

- Mind a két tavaszi választáson a Vas megyei átlaghoz képest is kiemelkedő eredményt értünk el Kőszegen, ezért bizakodóak vagyunk -mondta Básthy Béla, a Fidesz kőszegi elnöke. Hozzátette, a polgármester és a képviselőjelöltek kiválasztása megtörtént, a Fidesz helyi szervezete egységesen és jó kedvvel készül az őszi megmérettetésre.

- Sikerült a várost pénzügyileg stabilizálni -emelte ki az elmúlt négy év egyik legfontosabb eredményét Huber László polgármesterjelölt, aki köszönetet mondott a bizalomért és a támogatásért. Mint mondta, soha nem volt még ilyen biztonságos költségvetési év, mint az idei, ez pedig a rendkívüli állami támogatásnak és a helyiek kemény munkájának köszönhető.

- Be tudtuk fejezni a belváros rekonstrukcióját, a vár felújítását, valamint épül az egészségház is -sorolta a az elmúlt ciklus eseményeit a polgármester. A jövőről szólva kifejtette, rövid időn belül fejlődhet a helyi közösségi közlekedés, valamint meg kell oldani a csapadék elvezetés problémáját is, hiszen a lakosság és a városi értékek biztonsága a legfőbb feladat. -Fontos értékeink megőrzése is, hiszen az idegenforgalom Kőszeg zászlóshajója -emelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!